Fotball

– Fotballegenden Maradona hasteoperert

Skal hatt en blødning i magen.

LEGENDE: Diego Maradona skal være innlagt på sykehus, melder kilder i Argentina. Foto: HENRY ROMERO / X90174

  • sjur.natvig@ntb.no

Fotballegenden Diego Maradona er utskrevet fra sykehus etter å ha blitt hasteoperert etter at legene oppdaget en blødning i magen.

Fredag kveld meldte Fox Sports Argentina at Maradona var innlagt på sykehus etter at det i en omfattende helsesjekk som inkluderte endoskopi ble oppdaget en blødning som krevde umiddelbar operasjon. Et par timer senere opplyste datteren Dalma til Reuters at Maradona var skrevet ut.

– For dere som var bekymret for faren min, kan jeg fortelle at han har det bra. Han skal hjem snart, skriver datteren på Twitter.

Maradona er hovedtrener for den mexicanske fotballklubben Dorados de Sinaloa, men det har vakt oppsikt at han ikke har vært på trening i det siste. Det førte til spekulasjoner om at han er på vei bort fra klubben, men hans agent Matias Morla meldte fredag på Twitter at Maradona tvert imot har signert en ny ettårskontrakt.

Journalisten Luis Ventura hevdet at fraværet kommer av at Maradona er svært deprimert etter at det nylig ble slutt med kjæresten, skriver svenske Aftonbladet.

(©NTB)

I GLANSDAGENE: Diego Maradona hever VM-trofeet i Mexico sommeren 1986. Foto: Carlo Fumagalli / TT NYHETSBYRÅN

Les mer om

  1. Diego Maradona