Dobbel Kalou

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=261821&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#261821">Chelsea — Boro 2-0</a></strong> Chelsea passerte Liverpool.</p>

Salomon Kalou of Chelsea is surrounded by team-mates after he opened the scoring with his first goal.--------------------Joe Toth / BPIBarclays Premier LeagueChelsea v Middlesbrough28 January 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com

Kalou scorte to ganger da Chelsea banket Boro på Stamford Bridge i kveld.

Luiz Felipe Scolari og hans undersåtter i Chelsea var nødt til å vinne hjemmekampen mot Middlesbrough etter at både Manchester United og Villa rykket fra London-klubben i gårsdagens Premier League-runde.

Chelsea har slitt i det siste, og bare tre poeng var godt nok mot de rødkledde gjestene fra Nord-England. Den første omgangen var rimelig tam, men etter hvilen våknet Scolaris soldater.

To scoringer fra Salomon Kalou gjorde at all luft gikk ut av Boro-ballongen. Chelsea red seieren i land, og kan konstantere at de i aller høyeste grad fortsatt er med å kjempe om den gjeveste medaljen.

Fin dag på jobben

En som hadde en fin dag på jobben var spilleren som ikke akkurat er ukjent med det å sitte på benken. Salomon Kalou fikk plenty med spilletid da Avram Grant satt ved roret, men har måttet sitte en del på benken under Scolaris ledelse. I dag startet 23-åringen fra Elfenbenskysten, og benyttet sjansen. Etter snaue timen spilt nikket Kalou ballen i kassa etter at Boros David Wheater ikke maktet å klarere skikkelig.

Rundt ti minutter før sluttsignalet lød fikk samme mann æren av å avgjøre for London-klubben. Nok en gang benyttet Kalou hodet, og fikk nikket inn den avgjørende scoringen. Ross Turnbull i Boro-buret var utspilt, og seieren var et faktum for Chelsea. Med dagens trepoenger, og med et uavgjortresultat på Liverpool, kan Chelsea klatre fra fjerde til andreplass på øyrikets ligatabell.