Østigård lagde straffe og fikk gult kort i St. Pauli-tap

Leo Østigård hadde en dårlig dag på jobben for sitt St. Pauli i borteoppgjøret mot Bochum. Han lagde straffe og fikk gult kort i 0-2-tapet.

Leo Østigård hadde en dårlig dag på jobben for sitt St. Pauli i borteoppgjøret mot Bochum. Han lagde straffe og fikk gult kort i 0-2-tapet.

Straffehendelsen skjedde etter 14 spilte minutter. Manuel Wintzheimer flikket videre til Miloš Pantović, som ble lagt i bakken av Østigård rett innenfor 16-meteren.

Straffen så noe billig ut etter at den gjentatte ganger ble vist i reprise, men dommer Florian Heft var klar i sin sak da han pekte på straffemerket. Robert Zulj satte ballen kontant i mål til 1–0.

Bochum satte inn kampens andre mål da Wintzheimer banket ballen i mål fra 14 meter på overtid av den første omgangen, men målet ble annullert etter en VAR-sjekk.

Les også

Dortmund-stjerne fikk koronabot for frisørbesøk: – En stor vits

Annullert mål

Johannes Flum prøvde å klarere ballen vekk for St. Pauli, men den traff hånden til Danilo Soares og endte i beina på Wintzheimer, som skjøt i mål. Likevel ble målet annullert.

Samme Wintzheimer satte også ballen i mål i starten av den andre omgangen, men denne gangen ble han vinket av for offside.

Les også

«Norske» Chelsea kåret til engelsk ligamester

Skadet Nielsen

Likevel var det Bochum som scoret det andre tellende målet i kampen etter 73 minutter. Maxim Leitsch lurte seg inn på bakerste stolpe etter en corner og hamret ballen i mål på volley.

0-2-tapet gjør at St. Pauli er nummer 13 med 35 poeng.

Et Greuther Fürth uten Håvard Nielsen, som fortsatt er ute med hjernerystelse, tapte 1–2 for Sandhausen hjemme.