Real Madrid tilbake på tabelltopp: Svarte Barcelona med utrolig opphenting

Real Madrid så ut til å gå på sin andre strake smell i serien. Så våknet serielederen.

Real Madrid-spillerne jubler for mål mot Villarreal.
  • 100% Sport

Villarreal - Real Madrid 2–3

Cristiano Ronaldo dundret inn et straffespark da Real Madrid snudde 0–2 til 3–2-seier mot Villarreal i spansk La Liga søndag.

Etter en første omgang der Villarreal hadde fire-fem gigantiske muligheter til å score, var det fortjent at Manu Trigueros sendte hjemmelaget i føringen fem minutter ut i andre omgang.

Midtbanemaestroen fikk knalltreff og banket ballen i mål.

Vondt ble til verre for Real Madrid kun seks minutter senere da Cédric Bakambu satte inn 2–0 alene med keeper.

Les også

Her avgjør Lionel Messi storkampen og holder liv i Barcelonas gulldrøm

Men i visshet om at Barcelona hadde inntatt tabelltoppen i La Liga etter sin 2–1-seier mot Atlético Madrid tidligere søndag tråkket Real Madrid inn gasspedalen. Først banket Ronaldo ballen i stolpen, før Gareth Bale dunket inn reduseringen på vakkert vis fra sju meter.

Bortelaget tok over kampen fullstendig etter scoringen, og Ronaldo fikk muligheten til å redusere fra straffemerket etter en hands av Bruno. Portugiseren dundret ballen i det ene hjørnet til 2–2.

Les også

Sevilla stormer videre: Stresser Real Madrid etter seier i lokaloppgjør

Villarreal øynet et viktig poeng i kampen om europaspill, men i stedet fikset innbytter Álvaro Morata 3–2-seier til Real Madrid med en heading etter 83 minutter.

Villarreal skrek på straffe i sluttminuttene etter at ballen tilsynelatende traff armen til Marcelo, men dommeren holdt fløyta unna munnen. Dermed tok Real Madrid tilbake tabelltoppen med et poeng ned til Barcelona og med en kamp mindre spilt.

Villarreal forblir på sin side på sjetteplass på tabellen.

(©NTB)