Bekreftet: Zlatan har signert ny kontrakt med United

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg har startet.

Zlatan Ibrahimovic scoret 28 mål for Manchester United forrige sesong. Nå har han signert for nok ett år.

Zlatan Ibrahimovic har signert ny ettårskontrakt med Manchester United. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider torsdag ettermiddag.

35-åringen spilte fjorårssesongen for José Mourinhos lag, men en kneskade gjorde at mange trodde svensken nå var ferdig med karrieren.

Les også

Manchester United-kjøpet og to andre avtaler viser hvordan superagentene styrer den vanvittige pengebruken: - Spillere blir gjort til skurker

Les også

Her får norske Tobias (25) superstjernen til å måpe: - Zlatan har ikke en sjanse mot meg

Siden den gang har ryktene gått om en mulig retur i United-drakten, og torsdag kom bekreftelsen.

– Jeg er tilbake for å fullføre det jeg har startet. Det var hele tiden klubbens og min intensjon at jeg skulle bli, sier Ibrahimovic i en pressemelding fra Manchester United.

– Jeg har jobbet hardt, og vil fortsette å gjøre det til jeg er i best mulig form før jeg returnerer til banen, sier Zlatan.

United-trener José Mourinho er naturligvis godt fornøyd med å ha signert superstjernen.

– Tar det dag for dag

– Vi er glad for at Zlatan er på vei tilbake etter skaden, og vi er veldig glad for å ha hans ambisjoner og erfaring tilbake hos oss. Etter prestasjonene hans sist sesing, fortjener han at vi er tålmodig med ham, sier Mourinho.

Når Zlatan er tilbake fra skade, er fortsatt uvisst. I et intervju med ESPN, forteller hovedpersonen at han ikke har noen dato for når han skal være tilbake.

– Jeg tar det dag for dag. Når dagen kommer vil jeg være klar. Jeg vil ikke komme tilbake på 50 prosent, eller 80 prosent. Jeg vil ikke ha noen unnskyldninger når jeg er tilbake på banen, sier Ibrahimovic.

I intervjuet sier han at det var flere klubber som ønsket å hente ham.

– Det var noen andre lag som tok kontakt, som ønsket litt «ibrakadabra» i lasget sitt. Men jeg hadde et veldig bra år i United, og familien min var fornøyd der, sier han.

På sine sosiale medier valgte svensken å offentliggjøre nyheten på sin særegne måte: