Fotball

Solskjær tilbake på treningsfeltet: – Jobber med flere signeringer

Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med Manchester Uniteds sommerkjøp. Samtidig røper han at det kan være mer i vente.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har planer om å sikre seg flere spillere i sommer. Foto: LEE SMITH / REUTERS / NTB SCANPIX

 • Truls Fenre

Klubben har allerede sikret seg hurtigtoget Daniel James (21) fra Swansea og forsvarstalentet Aaron Wan-Bissaka (21) fra Crystal Palace. I et intervju lagt ut på Uniteds nettsider forteller Solskjær at flere spillere kan være på vei inn dørene på Old Trafford.

– Det er både et prosjekt på lang sikt og et på kort sikt. Man kan ikke bare tenke tre år frem i tid. Jeg synes vi har vært ganske rolige og flinke i markedet, fordi vi har de riktige folkene. Vi jobber fortsatt med en sak eller to. Vi ønsker alltid å styrke laget. Jeg har støtte (fra styret og rekrutteringsstaben), og foreløpig har vi har fått spillerne vi ønsket. Det vil sannsynligvis bli noen flere handler, sier Solskjær.

Aaron Wan-Bissaka ble nylig hentet til Manchester United for over en halv milliard kroner. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

 • LES OGSÅ: Nordmann var lagkamerat med Solskjærs nye storkjøp: – Jeg tror ingen tenkte han skulle nå så langt

Jakter spillere med x-faktor

Han og spillerne returnerte denne uken til treningsanlegget i Manchester for å forberede seg til den kommende sesongen. Om de nye tilskuddene sier han følgende:

– Vi ønsker spillere som kan få oss på kanten av stolen. Begge disse spillerne har x-faktor og er strålende, ydmyke mennesker. De er hardtarbeidende, sultne og bare i begynnelsen av karrieren. Jeg er sikker på at fansen blir fornøyd når de ser utviklingen deres. Nå er det opp til dem (Wan-Bissaka og James) å gripe sjansen og vise hva de er gode for. Vi forventer selvfølgelig ikke at de skal gjøre noe ekstraordinært den første dagen, men de kommer til å vokse til å bli dyktige Manchester United-spillere.

Ole Gunnar Solskjær ser frem til sesongstarten. Foto: ANDREW YATES / REUTERS / NTB SCANPIX

Reiser til Australia

I tillegg til to nye spillere har klubben ansatt den tidligere Manchester United-spilleren Quinton Fortune som trener for reservene sammen med Neil Wood. Solskjær hentet også sin tidligere lagkamerat, «Quinny», da han var manager i Cardiff.

Med fem uker igjen til seriestart ser Solskjær frem til møtet mot Frank Lampard og Chelsea 11. august.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg ser også frem til å dra på tur og spille den første kampen mot Perth Glory. Vi har i vente noen spennende kamper i oppkjøringen. 11. august vil det være et sultent, trent og fornøyd lag som kommer på banen.

Søndag reiser Manchester United til Australia. Kampen mot Perth Glory spilles lørdag 13. juli.

Les mer om

 1. Ole Gunnar Solskjær
 2. Manchester United
 3. Premier League
 4. Engelsk fotball

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Solskjær: – Det jobbes med én eller to nye signeringer

 2. FOTBALL

  Solskjær-grep gir resultater: – Tøft, men det trengs

 3. FOTBALL

  Solskjærs «juvel» sikret ny United-seier

 4. FOTBALL

  Storseier for Solskjærs United

 5. FOTBALL

  Solskjærs første storkjøp i boks: – Et av de beste forsvarstalentene i Premier League

 6. FOTBALL

  Solskjær roste 18-åring etter seier i sommerens første treningskamp