Fotball

Slik dekker Adressa RBKs Europa-drama

Onsdag venter årets hittil tøffeste motstander for Rosenborg.

Anders Konradsen og David Akintola kunne juble massivt etter å ha slått ut Maribor i forrige kvalikrunde. Nå skal mesterligaskjebnen avgjøres.
  • Christian Skare Stendal

Da skal Eirik Horneland, Tore Reginiussen & co gjeste sterke Dinamo Zagreb til det første av to playoff-oppgjør til spill i denne høstens Champions League.

Viasat har rettighetene til oppgjøret, men også Adresseavisen skal ha tv-sending der kampen dekkes. Som i forrige bortekamp i kvaliken, mot Maribor, kan Adresseavisens abonnenter følge oppgjøret gjennom våre kommentatorers øyne på adressa.no.

* Har du sett hva som skjedde da Søderlund gjorde Adressa-kommentatorens frispark-tips til skamme? Det ble full fyr i studio

Les også

RBK-treneren bekrefter: Har sett på denne spissen

Der kommer Petter Rasmus til å følge, og prate om, kampen sammen med RBK-legenden Bent Skammelsrud.

– Det blir først og fremst en utrolig spennende kveld. Det er den største og beste sjansen til å komme til Champions League siden 2007. Kvelden blir ikke noe dårligere når man skal se kampen sammen med en vaskeekte Rosenborg-legende. Det er den eneste RBK-legenden jeg fortsatt blir litt starstruck av å møte, sier Rasmus.

Bent Skammelsrud har vært podkast-gjest hos Rasmus&Saga. Nå må han og Petter Rasmus klare seg uten Ole Sagbakken når onsdagens kamp skal kommenteres.

– Det blir nervepirrende, og jeg kjenner på en veldig stor usikkerhet rundt hvor gode Dinamo Zagreb egentlig er. Det får vi et brutalt svar på under kampen, sier han.

Les også

Dinamo Zagreb får skreddersydd kampprogrammet før RBK-kampen

Samtidig er Adresseavisen på plass i Zagreb med flere journalister og fotograf, og kommer til å dekke kampen på vanlig vis, med direktechat, referat og alle de viktigste reaksjonene etter kampen.

Kampstart onsdag er så sent som klokken 21.00, noe som gjør at torsdagens papirutgave av Adresseavisen går i trykken før kampen er over. Det betyr det at torsdagsavisen blir uten saker om kampen, men leserne kan selvfølgelig få med seg alt om oppgjøret på adressa.no.

Les mer om

  1. Fotball
  2. Norsk fotball
  3. Rosenborg BK
  4. Mesterligaen
  5. Eirik Horneland
  6. Tore Reginiussen