Fotball

Sensasjonen skaper bryllupskaos for to Wales-spillere: - Foreldrene våre er illsinte

Den historiske semifinalen skaper uro på hjemmebane for Joe Ledley og Chris Gunter.

FORELDRENE VELGER EM: Chris Gunter skal spille semifinale for Wales onsdag. Foreldrene hans prioriterer å støtte ham fra tribunen foran brorens bryllup.
  • Marius Dahl

Begge har spilt samtlige av walisernes fem kamper på deres utrolige vei til deres aller første EM-semifinale. Med 3-1-seier over Belgia i kvartfinalen før helga, er Wales kun en seier mot Portugal fra å stå på den ene siden når finalen sparkes igang på Saint-Denis søndag 10. juli.

Den dagen hadde ikke Crystal Palace-midtbanespiller Joe Ledley sett for seg å være i Frankrike. Han skulle etter planen gifte seg med sin Ruby May Ridgeway dagen før.

Les også

Sjokkseier kan gi bryllupstrøbbel for slovakisk tennisstjerne

— Mamma er forvtilet

Det skriver Daily Mail.

FINALE ELLER BRYLLUP? Søndagen blir garantert spesiell for Joe Ledley. Enten skal han gifte seg, eller så skal han spille EM-finale.

— Jeg er sikker på at de klarer å flytte det hvis vi kommer til finalen. Sånt skjer og dette er åpenbart booket for lenge siden. Gutta er fult fokusert på det de skal gjøre, uttaler Real Madrid-stjerna Gareth Bale.Mens finalen kan komme i veien for den store dagen til Ledley, har lagkamerat Chris Gunter allerede et dilemma før onsdagens semifinale mot Portugal.

Les mer:

Les også

Kjøpesenter stenger, og bussen er gratis når Wales spiller historisk EM-semifinale

Les mer:

Les også

TJÆRNÅS: En sammensveiset enhet kan vokse til å bli noe langt større

Bryllupstale på Skype?

Dagen etter gifter broren Marc seg med Danielle Murray i Mexico. Det har skapt uro i Gunter-familien.

— Mamma er litt fortvilet for å måtte ta dette valget. Det har skapt kaos, sier Gunter til The Mirror.

Gunter er i tillegg forloveren til broren sin og er innstilt på å måtte lese opp talen sin på Skype.

— Dere aner ikke hvor mye trøbbel dette har skapt. Jeg vet ikke hva Marc skal gjøre hvis vi går videre. Han må vel kanskje skilles innen da, spøker Gunter.

- Hans egen feil

Broren Marc har støttet Reading-spilleren fra tribunen gjennom mesterskapet, men var altså urutinert nok til å booke bryllup i Mexico så sent som i vinter.

Les mer:

Les også

Her startet lille Ronaldos fotballeventyr: - Han gråt hver gang det ble tap

— Foreldrene våre er illsinte, men det er Marc sin egen feil. Han har vært på hver kamp og har ikke vært på jobb på en måned, sier forsvarsspilleren.

Semifinalen til waliserne er av det sjeldnere slaget. Det lille landet har ikke vært i et mesterskap siden VM i Sverige i 1958, så semifinalen mot Cristiano Ronaldo og Portugal i Lyon kan fort være lagets siste på lang tid.

Les mer:

Les også

Wales-sjefen avfeier England-jobb: - Noe jeg aldri, aldri ville vurdert

Les mer om

  1. Fotball-EM