Fotball

Roma-back solgt til Premier League uten å vite det

— Jeg vil se kontrakten først. Jeg aner ikke hva som har skjedd.

Jose Holebas skal eter planen spille for Watford kommende sesong, hvis han selv vil. Foto: NTB Scanpix

Roma-spiller José Holebas ble tidligere i uka annonsert som klar for Watford. Selv var 31-åringen uvitende om overgangen.

Både Roma og Watford meldte på sin nettsteder at den greske landslagsspilleren var klar for Premier League-klubben. Selv sier Holebas at han ikke er det.

Les også

United og Tottenham møtes i Premier League-åpningen

— De har gjennomført overgangen uten å spørre meg , sier venstrebacken til greske gazzetta.gr.

— Jeg har ennå ikke skrevet under på noe. Jeg vil se kontrakten først. Jeg aner ikke hva som har skjedd. Jeg vet at begge klubbene har sagt at alt er klart, men først må de snakke med mine representanter, legger backen til.

Han har vært på ferie den siste tiden, og ble derfor overrasket over at overgangen ble rapportert å være klar. Holebas sier han ikke vil vekk fra Roma, og at han ikke skriver under for Watford før han er fornøyd med kontrakten.

— Jeg kom tilbake fra ferie i Dubai, og så får jeg høre av alle at klubbskiftet mitt var offisielt. Jeg er i Tyskland nå, så hvordan har jeg kunnet skrive under for dem?

Watford er nyopprykket til Premier League denne sesongen. Tyskfødte Holebas ble hentet til Roma fra Olympiakos sist sommer.

(©NTB)

  1. Les også

    - Engelsk klubb vil hente Yttergård Jenssen

  2. Les også

    Slik gikk det med de norske U21-heltene

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. AS Roma
  3. Watford FC