Joshua Gatt klar for gamleklubben

Amerikaneren tilbake i klubben som hentet ham for åtte år siden.

Joshua Gatt vant flere titler med Molde før skademarerittet startet. Nå er han klar for klubben som han ble hentet til Molde fra.

Tidligere Molde-spiller Joshua Gatt bekrefter på sin Twitter-profil at han er klar for sin tidligere klubb, SCR Altach. Det var fra denne klubben Gatt ble hentet til Molde av Ole Gunnar Solskjær foran 2011-sesongen.

Den 26 år gamle amerikaneren har skrevet kontrakt med klubben for én sesong, med opsjon på ett år til.

Altach endte på åttendeplass i østerriksk bundesliga sist sesong.

Les også

Surt VM-finaletap for Molde-spiller

Seriemester og cupmester

Gatt ble seriemester med MFK i både 2011 og 2012, samt cupmester i 2013. Det offensive hurtigtoget ble etter hvert meget skadeplaget og måtte gjennom en rekke operasjoner mens han var Molde-spiller.

Fra sommeren 2013 til høsten 2016 var han stort sett skadet. Serieavslutningen mot Lillestrøm i 2016 ble hans siste kamp for MFK.

Les også

EM-guide: Bli kjent med Norges stortalenter

Etter sesongen signerte han for MLS-klubben Minnesota United, men ble kort tid seinere utleid til Colorado Rapids. Sist sesong spilte han én kamp for Detroit City, som spiller på fjerde nivå i USA.

Kona kreftfri

Tidligere i år viste flere fotballprofiler støtte til Gatt da hans kone Melissa ble diagnostisert med en sjelden krefttype. Gatt fikk økonomisk hjelp fra flere tidligere lagkamerater.

Les også

Tidligere eliteserieprofil ber om hjelp til sin kreftsyke kone - får støtte fra Dortmund-stjerne

– Jeg er så takknemlig til alle de fantastiske menneskene som har støttet meg og min kone gjennom hele prosessen. Jeg er veldig spent på å starte her i Østerrike og hjelpe mitt gamle og nye lag til suksess, skriver han på Twitter.

Han forteller videre at kona nå er kreftfri.