Mancini vil hente Touré fra City

Vil gjenskape suksessen i Inter.

FRYKTINNGYTENDE: Yaya Touré er en av dem som representerer fysikken og vinnergløden i Manchester City.
  • 100% Sport

Roberto Mancini gjorde et av sine beste kjøp som Manchester City-manager da Yaya Touré ble hentet til klubben i 2010. Italieneren vil forsøke å gjenta suksessen i sommer.

Det melder BBC.

Mancini vendte tilbake til Inter i november, og til sommeren starter jobben med å gjenoppbygge den falmende storheten. Da vil Mancini mer enn gjerne ha med seg Touré.

— Han har spilt i nesten alle ligaer, utenom i Tyskland og Italia. Det virker som om han ønsker å prøve seg i Serie A, og da vil vi prøve å hente ham selv om det ikke blir lett, sier Mancini.

Roberto Mancini fra 2010 poserer med nysigneringene Aleksandar Kolarov, David Silva, Yaya Toure og Jerome Boateng. Vi kan slå fast at tre av fire har bidratt sterkt til Citys suksess.

Mancini var City-sjef fra 2009 til 2013, og han kjøpte Touré fra Barcelona i 2010. Det viste seg å være en genistrek, for i England blomstret ivorianeren til å bli en av verdens beste spillere.Han var tidligere i karrieren kjent som en defensiv midtbanespiller som sjelden scoret, men han er blitt langt mer offensiv i City. I gullsesongen i fjor scoret han 24 ganger. Han ble også seriemester under Mancini i 2012. Touré har spilte i Beveren, Metallurg Donetsk, Olympiakos, Monaco og Barcelona før han gikk til Manchester City. (©NTB)