Gerrard: - Slik kunne Liverpool overtalt meg til å bli

Hadde latt seg friste av trenerrolle.

Steven Gerrard kunne gjerne tenkt seg en rolle i Brendan Rodgers' trenerapparat i Liverpool. I stedet reiste han til Los Angeles.

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard røper at han ville blitt i Merseyside-klubben om han fikk tilbud om en rolle i trenerapparatet.

Det er ingen hemmelighet at Gerrard ser for seg en framtid som manager. Derfor var Liverpool-legenden overrasket da det aldri var snakk om en trenerrolle i klubben når det ble snakk om å forlate klubben. Samtidig kunne han bidratt på banen ved behov.

– Det som hadde holdt meg i Liverpool denne sesongen, var om jeg kunne fulgt Brendan Rodgers og hans støtteapparat mens jeg spilte. De ideene kom først på bordet etter at jeg hadde offentliggjort at jeg skulle forlate klubben, sier Gerrard i et intervju medDaily Mail.

Les også

Gerrard: - Dette er ingen ferie

Skreddersydd

I sommer ansatte Rodgers trenerne Sean O'Driscoll, Pep Lijnders og Gary McAllister.

– Liverpool erstattet flere trenere i sommer, så de var på utkikk etter en ny nummer to, tre og fire. Jeg hadde vært skreddersydd for en av de rollene. I tillegg kunne jeg vært i stallen og gitt klubben verdifull erfaring, sier 35-åringen.

– Jeg kunne vært en god spiller å ha i stallen. En god innbytter. Jeg var overrasket over at en slik rolle ikke ble nevnt da Ian Ayre (klubbdirektør) satte seg ned med agenten min. Men kanskje kommer det til å skje en dag. Jeg hadde blitt i klubben hvis jeg hadde fått muligheten til å lære mer om å være manager og trener. Alle dører er fremdeles åpne – men ja – jeg kunne fremdeles vært i Liverpool nå, fortsetter han.

Midtbanelegendens utspill vil trolig vekke oppsikt i Liverpool — kun timer før oppgjøret mot Manchester United lørdag.

— Interessante kommentarer fra Steven Gerrard om hvordann en trenerrolle kunne fått ham til å bli. Han vil sikkert få heftig kritikk for å si dette, skriver Jim Boardman, en journalist som følger Liverpool tett for storavisen The Mirror, på sin Twitter-konto.

Les også

Gerrard kjøpte øl til fansen i sin nye klubb

Tilbake til Anfield

Midtbanespilleren har planer om å dra tilbake til Liverpool for å holde formen ved like når MLS-sesongen er ved veis ende i desember.

Hans nåværende klubb LA Galaxy ligger på 2.-plass i sin MLS-avdeling. Kun Vancouver Whitecaps, med Pa-Modou Kah på laget, ligger foran. (©NTB)

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: