Fotball

Ny satsing: Aftenbladet gir deg lokalfotballen direkte

Aftenbladets «Lokalfotball Live» starter torsdag

Preben Erland, med nummer 11 på ryggen, klemmer Lars Erik Dahl i Brodd sitt oppgjør mot Vardeneset i fjor. Dahl spiller nå for Madla. Torsdag kveld blir kampen mellom nettopp Brodd og Madla i 3. divisjon ett av oppgjørene «Lokalfotball Live» skal følge tett.
  • Stig Nilssen

STAVANGER (Aftenbladet): Er du interessert i lokalfotball? Da vil Aftenbladets nysatsing «Lokalfotball Live» falle i smak.

Fra og med torsdag gir vi deg alt som skjer i kamper fra 3. til 7. divisjon ukentlig resten av sesongen.

Les også

«Lokalfotballen Live» i kveld: Madla kan bli beste lokal-lag

Aftenbladet har egne reportere som dekker hver eneste kamp når Viking, Sandnes Ulf, Bryne, EIK og Vidar er i aksjon i de tre øverste divisjonene.

Nå er det lokalfotballen fra 3-7. divisjon som skal fram i lyset. Tidligere i årets sesong kjørte Aftenbladet en artikkelserie om alle lags toppscorere i de lavere divisjonene. Lesertallene og tilbakemeldingen tyder på at stoffet er populært.

Les også

Braut Håland-feiring fikk det til å koke over for Iven Austbø

Vi vet at det nære er viktig, at det som skjer mellom naboklubber bringer fram engasjement, rivalisering og prestisje. Vi vet også at det er opprykksdramatikk og kniving for å unngå nedrykk i de fem divisjonene som nå skal løftes fram. Alt dette skal du få direkte i «Lokalfotballen Live» hver uke resten av sesongen.

Fisketjøn styrer

Knapt noen kjenner lokalfotballen bedre enn Lars Fisketjøn (35). I mange år har han vært lidenskapelig opptatt av det som skjer i de lavere divisjoner, flere kvelder i uken står han ringside og for å oppdatere seg på lokalfotballen.

Journalisten i Gjesdalbuen har også hatt sin egen lokalfotballblogg hvor han blant annet har kåret de 100 beste spillerne i regionen.

Aftenbladet har hentet Fisketjøn inn for å styre «Lokalfotballen Live». Torsdag er den dagen hvor det spilles flest kamper i 3-7. divisjon. Vi velger ut en rekke kamper hvor det står mest på spill og spenningen er størst, men skal også holde et øye med de andre kampene som spilles.

Les også

Se hvordan Bryne-gutten Håland feiret foran Viking-fansen: – Jeg var ekstra gira

Gjennom meldere på arenaene får vi beskjed hver gang det er scoring eller andre hendelser av betydning, denne informasjonen bringer vi direkte videre til leserne i «Lokalfotballen Live» på våre nettsider.

Lars Fisketjøn vil også analysere og kommentere betydningen av målene og krydre liverapporten med kunnskapen sin underveis. Det vil også komme en artikkel i forkant som tar for seg hva som har skjedd i lokalfotballen siste uken og omtale av hvor de mest interessante slagene står hver torsdag.

– Spennende konsept

– Dette er et veldig spennende konsept som mange i lokalfotballmiljøet har lengtet etter. Her får du all dramatikk og scoringene samlet på ett sted. Det er spenning i topp og bunn i alle divisjoner, sier Lars Fisketjøn foran torsdagens debut hvor Brodd-Madla blir ett av oppgjørene vi følger ekstra tett.

Du som leser eller tilskuer inviteres også til å bidra til «Lokalfotball Live». Er du på en fotballkamp torsdag kveld, kan du bruke Twitter for å oppdatere med mål eller annen informasjon fra oppgjøret du ser. Bruk #lokalfotball.

Da vil Lars Fisketjøn formidle informasjonen videre. Du kan også stille spørsmål eller kommentere det som skjer underveis i direktebloggen på aftenbladet.no fra 1745-2200 torsdag.

Les mer om

  1. Fotball
  2. Madla og Kvernevik