Liverpool-helt ber Klopp beklage

Liverpool-manager Jürgen Klopp nektet å svare journalisten James Pearce etter tapet mot Wolverhampton. Klubbhelt Dietmar Hamann mener Pearce fortjener en unnskyldning fra Klopp.

– Jeg synes det var veldig rart og smålig. Og det han må innse er at James Pearce (journalist i The Athletic) og familien blir bombadert med stygge meldinger, fordi Klopp ikke ville svare på spørsmålet hans, sier Hamann til britiske Talksport.

Klopps tyske landsmann er opptatt av signaleffekten:

– Vi har kampanjer mot mobbing, da kan ikke Liverpool-treneren oppføre seg som han gjorde, fortsetter en av heltene fra Champions League-finalen i 2005.

Liverpool-manageren sa til Pearce at «du vet hvorfor, det er på grunn av alle tingene du har skrevet om oss». Klopp ba om at en annen journalist stilte det samme spørsmålet, så svarte han.

Spørsmålet fra Pearce lød følgende: «Er det et mentalt problem? Vurderer du å endre hvordan laget forbereder seg til kamper?»

Hamann mener at spørsmålet fra Pearce, tidligere mangeårig Liverpool Echo-journalist, var meget betimelig å stille.

– Jeg synes i det minste at James fortjener en unnskyldning. Liverpool er en klubb som er basert på respekt, og jeg mener noen må fortelle Klopp at «dette er Liverpool FC, dette kan du ikke gjøre».

VINNER: Dietmar Hamann (t.v.) løfter Champions League-pokalen sammen med Jerzy Dudek etter triumfen over AC Milan i Istanbul den 25. mai 2005.

– Jeg føler ingen i klubben har motet til å fortelle ham, som jeg synes de burde gjøre. Tatt i betraktning hvordan det går om dagen – dette hjelper ham ikke, og de hjelper i hvert fall ikke klubben, som går over alt annet.

Liverpool sliter massivt i hjemlig liga om dagen. Fra å bli sett på som en utfordrer til ligatittelen før sesongen, befinner rødtrøyene seg på en tiendeplass – 21 poeng bak Martin Ødegaards Arsenal på tabelltopp.

Liverpools neste kamp er hjemme i ligaen mot byrival Everton.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City55001431115
2Tottenham Hotspur5410135813
3Liverpool5410124813
4Arsenal541094513
5Brighton5401157812
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk