Forren kan være ferdig i Molde

Vegard Forrens tid i Molde Fotballklubb kan være over, halvannet år før kontrakten går ut.

I møte: Vegard Forren og hans rådgiver Sverre Mauseth var mandag i møte med MFK om Forrens framtid i klubben.
  • Trond Hustad

Etter det Rbnett erfarer, vurderer klubben å terminere midtstopperens kontrakt. Bakgrunnen for situasjonen skal være disiplinære årsaker av utenomsportslig karakter. Det melder også Eurosport mandag.

Det har vært dialog mellom klubben og spilleren rundt situasjonen den siste tida. Mandag skal det ifølge Rbnetts kilder være et nytt møte mellom partene. Det er ikke kjent hva som blir utfallet av samtalen.

Forrens advokat Odd Arne Nilsen hevder overfor VG at klubben vurderer å avslutte arbeidsforholdet. På spørsmål om hva Forren sier, svarer Nilsen slik:

– Vi kommer tilbake til det. Vi skal snakke sammen. Vi er slettes ikke ferdig med denne saken. Om de går til det skrittet, så møtes vi retten, sier Forrens advokat til VG.

Vegard Forren kom til Molde fra KIL/Hemne i 2007. I 2013 var han Southampton-spiller i seks måneder før han returnerte til Aker stadion. Etter 2016-sesongen gikk han til Brighton som Bosman-spiller. Sommeren 2017 signerte han en ny kontrakt med MFK som opprinnelig gikk fram til 31. desember 2021.

Trener Erling Moe og direktør Ole Erik Stavrum har ikke ønsket å kommentere situasjonen overfor Rbnett. Det har heller ikke Vegard Forren eller hans rådgiver Sverre Mauseth.