Chelsea-sjefen (69) ble dyttet overende etter kaoskampen

Mobilvideo viser bråket etter kampslutt.

Både Tottenham-manager Mauricio Pochettino og Chelsea-sjef Guus Hiddink (innfelt) var involvert da det oppsto bråk etter 2-2-kampen på Stamford Bridge.
  • Fredrik Saltbones

12 gule kort, knallharde taklinger og masse krangling. 2-2-kampen mellom Chelsea og Tottenham inneholdt mildt sagt høy temperatur.

Og temperaturen ble ikke dempet da dommer Mark Clattenburg blåste i fløyten etter 96 spilte minutter.

På vei ut av gressmatten røk representanter fra Spurs og Chelsea – både spillere, trenere og andre – i tottene på hverandre. Verst gikk det utover Chelseas 69 år gamle manager, Guus Hiddink.

Mobilvideo spres på internett

Nederlenderen ble dyttet overende i bråket og han falt til innbytterbenken på Stamford Bridge. Ut i fra en mobilvideo som spres i sosiale medier, kan du se ut som om Tottenham-backen Danny Rose dytter 69-åringen, men det er det umulig å fastslå.

Heldigvis gikk det bra med Hiddink, som raskt fikk hjelp av sikkerhetsvakter.

Tjærnås om serievinneren:

Les også

«Alt, absolutt alt, var feil»

Kranglingen mellom de andre kamphanene fortsatte riktignok inn i spillertunnelen.

Se mobilvideoen her:

Uavgjort i London-derbyet sørget for Premier League-gull til Leicester. På pressekonferansen etter kampen, var Hiddink i godt humør og han avslørte at han allerede hadde snakket med Leicesters italienske manager, Claudio Ranieri.

HØY TEMPERATUR: Tottenham fikk hele ni gule kort, og Mauricio Pochettino (t.v) hisset seg også kraftig opp.

– Jeg fikk en telefon fra Ranieri. Han takket oss, særlig for det vi gjorde i andre omgang, og jeg gratulerte ham med Premier League-gullet. Jeg synes Leicester fortjente det, sa Hiddink.

– Vi gikk kanskje over streken

– Jeg prøvde å få med meg Fàbregas inn i spillertunnelen, for det ble sagt noen litt truende ord på spansk. Flere ble involvert, og vi ble dyttet litt rundt, sa Chelsea-manageren om episoden.

Tottenham fikk hele ni gule kort, og laget fra Nordøst-London bidro sterkt til den høye temperaturen i kampen. Manager Mauricio Pochettino ble etter kampen spurt om Tottenham gikk over streken.

– Kanskje, men vi må se det på video. Det er vanskelig å vurdere når man står på sidelinjen, sa Pochettino.

– Det var et derby, og vi kjempet for tittelen mens Chelsea kjempet for å vinne. Vi var alle involvert. Det var normale følelser, men vi setter ikke noe godt eksempel ved å slåss på banen, og det gjelder begge lag.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk