Fotball

Nordlies joker avgjorde

<strong>Odd-Start 1-2.</strong> Stefan Bärlin tuppet inn det avgjørende målet for Start mot Odd. <br></br><strong>Vi fulgte Odd Grenland — Start direkte fra 18.00!</strong>

Nordlie
  • Øyvind Brenne

På overtid fikk spissreserven ballen etter et frispark, og med et enkelt touch forlenget han ballens banen slik at Erik Holtan i Odd-buret bare kunne se den gå inn.

Da hadde Odd vært best de siste minuttene.

Bärlin ble med det kveldens store Start-helt i Skien.

— Jeg har hatt problemer med skader, men formen er oppadgående nå. Jeg orker mer - og kjenner at toppformen er på vei, sier Bärlin til Fædrelandsvennen.

17 minutter var spilt da Atle Roar Håland sendte Erik Holtan feil vei og trygt satte ballen i mål fra straffemerket: 0-1. Scoringen kom etter at Jon Midttun Lie hadde blitt dratt ned i feltet.

Drøye 50 minutter ut kampen scoret Christian Flindt Bjerg utlikningsmålet for Odd. Dansken skjøt fra 16 meter, via stolpen og inn i buret.

Kampen bølget mye frem og tilbake, og Odd føler seg garantert snytt.

Underholdningsverdien på Odd stadion var passe høy. Begge lag angrep, og sjansene kom i fleng.

— Det er farlig å glede seg for lenge til seriestart. Vi så det mot Bryne, og så det tidvis i dag. Vi spiller bare en middels kamp, sier Nordlie til Fædrelandsvennen.

Odd-veteran Jan Frode Nornes oppsummerte kampen slik:

— Start var best i førsteomgangen, vi i andre. Klart surt for oss at de avgjorde på slutten. Å slippe inn mål er jo ikke det morsomste vi vet om, sier Nornes, og legger til at han tror Start vil overraske i eliteserien.

— Jeg er glad spillerne var såpass disiplinerte, slik at vi unngikk skader og suspensjoner. Også var det var godt at vi vant kampen, sier Nordlie.

Les også

  1. DrømmeStarten