Fotball

Aalesund-treneren: - Skuffende når vi er så nærme seieren

Trond Fredriksen og AaFK var tre minutter unna seieren mot VIF.

  • Sveinung Nedregotten

AaFK hadde seieren i lomma da Edwin Gyasi satte inn sin og AaFKS andre scoring sju minutter før full tid. Men i det 88. minutt steg Kjetil Wæhler til værs og berget uavgjort 2-2 for Vålerenga med en solid heading.

— Jeg føler skuffelse når vi er så nærme seieren. Det er slik det blir rett etter kampen. Men kampen sett under ett er det kanskje fortjent at Vålerenga får med seg poeng, erkjenner Fredriksen som også var skuffet over måten utligningen kom på.

Les også

Wæhlers sene scoring utlignet Gyasis magi

Burde ryddet unna

— Det er et innlegg fra kant, som vi vanligvis har veldig god kontroll på. Det er uheldig at det er Vebjørn (Hoff) som må ta duellen med Wæhler. Vi har andre spillere i feltet som skal ta disse hodeduellene, sier Fredriksen.

I store perioder av kampen styrte bortelaget spillet og satte AaFK under press. De oransje hadde ballen lite, og var stort sett bare farlige på raske overganger.

— Det var ikke planlagt at Vålerenga skulle ha ballen mest. Men vi evnet ikke å ta vare på ballen, og dermed ble vi til tider spilt fryktelig lave. Innsatsen vår er heroisk, men vi skulle hatt ballen mer, innrømmer Fredriksen.

Les også

Søndag tok en AaFK-bauta farvel

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Aalesunds FK
  3. Vålerenga Fotball