Fotball

Dette sier Helstrup om arvtageren i TUIL

Gaute Helstrup (42) rakk å ta med seg to «Dalinga» til Hamar før trenerløsningen med Jonathan Hill (48) falt på plass.

ERSTATTER: Gaute Helstrup (t.v.) følger nøye med på en TUIL-trening, trening sammen med sin tidligere assistenttrener Håvard Fjellvang og Jonathan Hill (t.h.). Foto: Tobias Stein Eilertsen

Etter åtte år som hovedtrener i TUIL ble det 29. november i år klart at Gaute Helstrup tar over HamKam. Mens TUIL har forsøkt å få ny trener på plass og flere spillersigneringer har latt vente på seg, har Helstrup allerede rukket å få med seg både Steffen Skogvang Pedersen (25) og Lars-Gunnar Johnsen (27) fra TUIL til HamKam.

– Ja og så har vi signert (Jonas) Enkerud fra Elverum. Jeg har sagt det før, det er mange gode spillere i TUIL som kunne prøvd seg i både HamKam og andre 1.-divisjonsklubber. Steffen og Lars-Gunnar er gode fotballspillere. Vi trengte en ny høyreback og der sto Steffen (Skogvang Pedersen) øverst på listen over backene i 1.-divisjon, så det ble en veldig god løsning for oss. Vi ønsket en defensiv, god, midtbanespiller og der passet Lars-Gunnar godt inn. Det er to treningsvillige typer og jeg tror de kan utvikle seg veldig godt videre i Kamma, men nå tviler jeg på at jeg henter flere fra TUIL, sier Gaute Helstrup til iTromsø.

Les hele saken med abonnement