Fotball

Skarsfjord utelukker ikke flere kjøp eller salg

<p>— Jeg sammenligner ikke Owello eller Haugen, sier treneren.</p>

Fotball , 11. august 2012 , Tippeligaen , Eliteserien ,Brann - Haugesund 3-2trener Rune Skarsfjord , Brann
  • Christer Sævig

NYMARK (bt.no) : Branns spillerlogistikk har fått kjørt seg i sommer. Mandag kom først nyheten om at Fredrik Haugens usving, og senere på dagen hadde Simen Wangberg signert for bergenserne. Ennå kan det skje ting i spillerstallen, enten inn eller ut:

Det vet vi først 1.september. Vi får se , sier Rune Skarsfjord.

- Mistet mye etter Austin

Men det virker ganske så klart at Branns interesse for Starts Solomon Owello ikke har dempet seg til tross for at Haugen bli værende i Bergen.

Jeg sammenligner ikke Owello eller Haugen. De er forskjellige spillertyper. Det at Erik Huseklepp kom inn, gjorde veien litt lenger frem for Fredrik i de offensive rollene, derfor fikk han lov til å gå på lån. På den defensive midtbanen har vi mistet mye etter at Rodolph Austin dro fra oss, der er vi svekket , sier Skarsfjord.

Han har også tilbudt spissen Bård Finne en proffkontrakt. Et svar kan komme i neste uke.

— Vi skal ha et møte med rådgiverne hans da, sier Skarsfjord.

Kaptein på bedringens vei

På tirsdagens Brann-trening var det bare ni utespillere. Flere var borte av forskjellige grunner. Markus Jonsson og Tomasz Sokolowski trente alternativt innendørs sammen med Kristoffer Barmen og Kristoffer Larsen, duoen spilte Brann 2-kamp mandag kveld.

Brann-kapteinen fikk seg noen spark i leggene mot Haugesund, det skal ikke være alvorlig, men man tar ingen sjanser med hans helse. Fredag avgjøres det om svensken er spilleklar til kvartfinalen mot Strømsgodset søndag. Sokolowski kan melde at han er frisk.

På treningsfeltet var også landslagsspillerne vekke. Erdim Demir er opptatt med svenskenes U21-landslag, Birkir Már Sævarsson er sammen med Island, Huseklepp hos Drillo og Zsolt Korcsmár i Ungarn.

Tirsdag signaliserte også Christian Kalvenes at han legger opp etter sesongen (/eliteserien/article246840.ece). Veteranen er på bedringens vei etter akillesplagene han har hatt i sommer.

Medregnet Kalvenes er det 18 utespillere i troppen, noe som kan bli tynt om det kommer skader og karantener utover høsten.

Wangbergs første trening

Simen Wangberg var en av spillerne som dukket opp på Nymark, trønderen fikk en gjennomkjøring med sine nye lagkamerater.

— Det var kjekt dette her. Nå mangler jo en del spillere, så jeg gleder meg til alle er på plass, sier midtstopperen, som føler seg klar til å starte den viktige kvartfinalen søndag:

— Absolutt. Jeg er klar jeg. Formen er fin, svarer Wangberg.

- Hvordan blir det å være Rosenborg-supporter og spille for Brann?

— Jeg er jo oppvokst i Trondheim og har alltid fulgt Rosenborg og heiet på dem. Men å spille for Brann skal gå helt greit, smiler han.

Mest sannsynlig starter han på benken mot drammenserne. Men må kaptein Jonsson kaste inn håndkleet kan Skarsfjord hive innpå trønderen fra start.

Det vet vi i så fall på fredag. Det er for tidlige å konkludere noe nå , sier Branns trener.

Les også

  1. Var det riktig å hente Simen Wangberg?

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien