Mourinho forlot intervju etter sesongens første poengtap

– Jeg foretrekker ikke å svare på spørsmål om håndtrykk. Det er et dårlig spørsmål, sa José Mourinho.

José Mouirnho, her med Stoke-spiller Kurt Zouma, var ikke fornøyd med det ene poenget i lørdagens kamp.

Stoke-Manchester United 2–2

Etter tre strake seirer og 10-0 i målforskjell, kom det første poengtapet for José Mourinhos menn i kveldskampen borte mot Stoke lørdag.

Etter kampen gikk Mourinho i garderoben uten å takke Stoke-manager Mark Hughes for kampen.

Da Mourinho fikk spørsmål om det manglende håndtrykket av BBC, reagerte han med irritasjon.

– Jeg foretrekker ikke å svare på spørsmål om håndtrykk. Det er et dårlig spørsmål. Spørsmålet får det til å virke som at det er min feil, men det er ikke riktig, sa Mourinho.

Så forlot han intervjuet.

Også Hughes ble spurt om episoden.

– Jeg er ikke sikker på hvorfor han ikke ville ta meg i hånden, men jeg oppfattet ikke at det var noen problemer mellom oss, sa Stoke-manageren.

Ifølge The Telegraph, var Mourinho irritert på Hughes på grunn av en episode tidligere i kampen, der Mourinho kom inn i Stoke-managerens tekniske sone og ble dyttet vekk.

Les også

Klopp etter denne stygge episoden: - Ikke rødt kort

– Ikke fornøyd

Mourinho var ikke fornøyd med at det bare ble ett poeng.

– Nei, jeg er ikke fornøyd med ett poeng siden vi var laget som var nærmest å vinne kampen. Det er likevel et resultat jeg kan akseptere. Ett lag prøvde å vinne, mens ett lag gikk for det ene poenget. De (Stoke) kjempet hardt og forsvarte seg bra, sa Mourinho til BBC.

– Vi er ikke fornøyde, fordi et lag som vil bli mestere må vinne kamper som dette, sa Uniteds midtbanespiller Nemanja Matic.

Her forlater Mourinho intervjuet:

United så ut til å være på vei mot nok en seier da Romelu Lukaku ordnet 2-1 og gjorde sitt fjerde mål på like mange kamper etter 57 minutter, men denne gangen var ikke forsvarsfireren helt patent. Det utnyttet Stoke til fulle. Bare seks minutter senere kunne Choupo-Moting helt upresset heade inn 2-2 etter å ha utklasset Phil Jones i luften.

Gjestene presset hardt på for seiersmålet den siste halvtimen. Lukaku kom blant annet til en stor sjanse da han ni minutter før slutt ble servert et perfekt innlegg fra innbytter Anthony Martial. Fra seks meter bredsidet belgieren ballen over mål.

– Jeg er fornøyd med Lukaku om han scorer mål eller ikke. Hans bidrag er alltid bra. Uten feilen etter corneren hadde vi vunnet 2-1, og da hadde ikke Lukakus bom hatt noe å si, sa Mourinho.

Paul Pogba og Manchester United måtte nøye seg med 2-2 borte mot Stoke.

Stor sjanse på overtid

På overtid sendte Kurt Zouma ballen mot eget mål etter en United-corner, men stopperen ble reddet av en eminent Jack Butland i Stoke-målet.

Oppgjøret fikk en livlig start, men det tok ikke lang tid før tempoet falt markant. Dermed skjedde det ikke stort før Eric Choupo-Moting skled Stoke foran i målprotokollen etter 43 minutter. Kameruneren kom seg foran United-forsvarer Eric Bailly og scoret på Mame Biram Dioufs presise innlegg.

Det var Choupo-Motings første Premier League-mål siden overgangen fra tyske Schalke i sommer. Han tok seg en dans etter scoringen, men gledesrusen på stadion fikk en brå slutt.

United på topp

Manchester United slo tilbake et par minutter etterpå. Etter et hjørnespark stanget Paul Pogba ballen via Marcus Rashford og i nettet. Utligningen ble kreditert Rashford, som dermed står med tolv ligamål siden 19-åringen entret scenen i februar i fjor.

Ifølge OptaJoe, er det kun Wayne Rooney som har scoret flere Premier League-mål for United som tenåring. Han rakk å gjøre 15 seriemål for storklubben før fylte 20 år.

Til tross for uavgjortresultatet topper United fortsatt tabellen med ti poeng. Laget er foran byrival Manchester City på bedre målforskjell.

Neste helg tar Manchester United imot Everton på Old Trafford. Blåtrøyene fra Liverpool står med to strake tap etter lørdagens 0-3-smell hjemme mot Tottenham.