LSK-legende blir sportssjef i Stabæk

Torgeir Bjarmann erstatter Inge André Olsen og blir sportssjef i eliteserieklubben Stabæk.

Torgeir Bjarmann er ny sportssjef i Stabæk.

Det ble kunngjort på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Olsen var sportslig leder i Stabæk i over ni år fra 2011. Den tidligere forsvarsspilleren tok 1. april fatt på tilsvarende jobb hos den danske toppklubben Aalborg.

– Det var mange årsaker til at jeg tok jobben. Jeg kjenner klubben godt og mange personer internt i styret. I trenerapparatet kjenner jo både Janne (Jan Jönsson) og Petter Belsvik blant andre, sa Bjarmann.

Les også

Norges kamp mot Serbia utsatt igjen. Nå er det disse månedene som er aktuelle.

Vært agent

Bjarmann har vært etter at han la opp som fotballspillere vært sportssjef i både Lyn og Lillestrøm. De siste sesongene har han vært fotballagent.

– Jeg føler jeg har god oversikt over personalet i Stabæk og ikke minst klubbens historie på godt og vondt. Dessuten har jeg god oversikt over Stabæk-akademiet, og som agent har jeg fått sett på en del yngre Stabæk-spillere.

– Jeg liker måten som Stabæk utvikler, selger og kjøper spillere på. Den balansegangen er både utfordrende og spennende. Å overta etter Inge André trigger meg. Jeg skal forsøke om mulig å kunne gjøre det enda bedre, sa Bjarmann blant annet.

Les også

Han var egoistisk og naiv, så endret han seg: «Vi fotballspillere er som sauer noen ganger»

Får god tid

Bjarmann tar over Stabæk-jobben i en usikker tid. Enn så lenge er fotballen i Norge utsatt til 15. juni, og det er høyst uvisst om og når man kan komme i gang med eliteseriesesongen.

– Det er jo ingen spillere til stede her, men slik er hverdagen i disse tider. Jeg vil få god tid til å sette meg inn i budsjetter og kontrakter. Jeg skal forsøke å ta over slik at overgangen blir mest mulig smooth, sa Bjarmann.