Fotball

Solskjær kaster Eikrem rett inn på laget

Manageren sier han vil bygge Cardiff City rundt nordmannen

RETT INN: Ifølge britiske medier vil Ole Gunnar Solskjær (t.h.) gi sin ferske signering Magnus Wolff Eikrem tillit fra start allerede kommende lørdag mot West Ham.
 • Torgrim Gotland Bakke

Ole Gunnar Solskjær har planen klar for sin første signering som Cardiff-manager:

Magnus Wollf Eikrem skal være mannen som trekker i trådene på midtbanen for det walisiske Premier League-laget.

Debuterer på lørdag?

— Han er en playmaker, eller en «quarterback» om du vil. En spiller som vil ha ballen og ser pasningsmuligheter. Han er en god teknisk spiller som er god på dødball og har godt overblikk, sier Solskjær om 23-åringen til South Wales Echo.

De siste syv årene har Peter Whittingham vært generalen på midtbanen for Cardiff, og lagets dødballspesialist, men etter Solskjærs uttalelser om Wolff Eikrem i går, tyder mye på at moldenseren overtar Whittinghams rolle fra dag én.

Ifølge South Wales Echo og Wales Online vil Wolff Eikrem få sin debut allerede lørdag mot West Ham.

20 millioner x 2

— Magnus vil bringe mye til Cardiff, og han passer godt sammen med midtbanespillerne i troppen vår, sier Cardiff-sjefen om sitt første kjøp.

— Jeg har kjent Mangus i mange år og har jobbet med han i Manchester United og så i Molde. Da måtte jeg selge han, siden han var vår beste spiller. Nå er jeg heldig nok til å kunne hente han til Cardiff for en rimelig sum. Jeg anser dette som vel brukte penger, legger Solskjær til.

Prisen Cardiff betaler Heerenveen for moldenseren skal være i overkant av 20 millioner kroner.

Mens Wollf Eikrem ble presentert som Cardiff-spiller onsdag, venter klubben fortsatt på å fullføre kjøpet av Mats Møller Dæhli. Ifølge Daily Star også han koste Cardiff rundt 20 millioner kroner.

Solskjær ønsker å hente sin tidligere elev i Molde, Hannover-spissen Mame Biram Diouf, til Cardiff, ifølge tyske medier.

 1. Les også

  Her er Solskjærs første Cardiff-signering

 2. Les også

  Er Eikrem god nok for Cardiff og Premier League?

 3. Les også

  - Lykke til, Solskjær!

 4. Les også

  Cardiff-sjef: - Det blir definitivt ingen pressekonferanse i dag

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Molde FK
 3. Cardiff City