Fotball

Yndestad i tenkeboksen - ønsker Moldskred til FIL

Hans Åge Yndestad (35) har fortsatt ikke bestemt seg om han tar en ny sesong i Finnsnes.

UVISS: Hans Åge Yndestad vet ikke om han fortsetter fotballkarrieren.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

FINNSNES/TROMSØ: Yndestad kom til Finnsnes foran årets sesong og var på banen i 23 kamper og scoret fire mål for 2.-divisjonslaget som endte på en sterk 4.-plass.

– Jeg skal ha ferie og så bestemmer jeg meg etter futsal-sesongen og ser om lysten er der til å fortsette. Skal jeg være med videre, skal jeg være med 100 prosent, sier Hans Åge Yndestad til iTromsø.

Bedre enn TUIL

Finnsnes endte på 4.-plass med 49 poeng og har som uttalt målsetting å rykke opp neste sesong.

– Laget ser veldig bra ut med tanke på neste sesong og Finnsnes er kanskje det laget som er lengst fram i løypa av de nordnorske klubbene for øyeblikket, sier Yndestad.

TUIL endte på 2.-plass i fjor, men «Ynde» mener Finnsnes nå ser bedre ut.

– Vi har flere spesialtyper og mer variasjon i laget enn det jeg har sett av TUIL i år. Det er bare jeg og Alex(ander Samuelsen red.anm.) som ikke har signert nye kontrakter ennå, så utgangspunktet i år er i øyeblikket mye bedre enn på samme tid i fjor, sier 35-åringen.

Les også

Trond Olsen: - Jeg elsker å fyre opp TIL-supporterne

Moldskred kommer?

Finnsnes trenes av Bjørn «Bummen» Johansen og assistenttrener er Miika Koppinen.

Yndestad tror han også kan lokke Morten Moldskred (35) til klubben, om han blir i Tromsø og skal fortsette å spille fotball.

– Jeg stortrives i Finnsnes og jeg regner med at hvis jeg signerer og Morten ikke skal spille på et høyere nivå, så signerer han for Finnsnes. Jeg kan ikke tenke meg noe annet, sier Yndestad.

Den frittalende fotballspilleren har likevel ikke pratet seriøst med Moldskred om en overgang til Finnsnes, men nevnt moderklubben Ulfstind for den snart kontraktløse TIL-spilleren.

– Jeg snakket med han i går (tirsdag) og spurte om han skulle være med å spille for Ulfstind i 5.-divisjon, men jeg tror ikke det frister så mye, humrer Yndestad.

Les også

  1. Storm-treneren: - Jeg måtte hive hele laget ut av treningen

  2. Oppladningen startet med et smell i Tromsøs styrerom

  3. Nordnorsk skiteam bryter med eget regelverk: - Jeg liker det ikke, sier treneren

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Finnsnes IL