Hareide: - Berget vil passe perfekt i Malmö

Åge Hareide har lenge ønsket seg Jo Inge Berget. Nå blir angriperen Malmö-spiller i tre år.

Åge Hareide er glad for å ha Jo Inge Berget i stallen.
  • Trond Hustad
    Trond Hustad

MOLDE (Rbnett): Berget ble presentert av klubben mandag. Han er fristilt fra kontrakten med Cardiff og kommer gratis til den svenske mesteren.

Les også

Hareide henter Solskjærs Cardiff-flopp til Malmö

— Jo Inge er en dyktig spiller som jeg har sett mye. Nå fikk vi en mulighet til å hente ham, og den tok vi med en gang. Jo Inge var meget god i alle sesongene i Molde. Han er flinkt til å utnytte rom mellom lagdelene, og vil passe perfekt i vår spillestil, sier Hareide, som hadde Berget i kikkerten allerede da han overtok som Malmö-manager for ett år siden.

Jo Inge Berget skal spille for Malmö.

Han tror ikke Berget har blitt en dårligere fotballspiller av ett års nedtur i Cardiff og Celtic.— Nei, dette handler først og fremst om selvtilliten. Det er bare den som blir ødelagt hvis du ikke lykkes i utlandet. Jo Inge kan score mål, han er god i kombinasjonsspillet og kan brukes i ulike posisjoner. Jeg tror han kan komme inn og bidra for oss med det samme, sier Hareide til Rbnett.

Malmö har tidligere vist interesse for magnus Wolff Eikrem. Som også er fristilt fra kontrakten i Cardiff. Nå virker det usannsynlig at han blir Malmö-spiller.

— Vi forhørte oss om Magnus tidlig, men vi har skjønt at han vurdere andre muligheter. Vi har ikke vært i forhandlinger og det er ikke noe på gang der nå. Det har skjedd mye inn og ut av stallen vår, og trolig må vi selge en midtbanespiller før det blir aktuelt å hente en ny, sier Hareide.

Jo Inge Berget sier dette til Malmös hjemmeside:

— MFF er et spennende lag som ikke slår lange baller. De holder ballen i laget og spiller underholdene fotball. Det er sånn fotball jeg foretrekker og tror min spillestil passer inn, sier Berget. Jeg vet at MFF har store forventninger til meg. Nå skal jeg gjøre mitt beste for å få plass på laget.