Italia lover Norge tøff motstand

Italia kommer ikke til å gi Norge lett spill i tirsdagens kamp i Roma. De ønsker å vinne gruppe H.

FEIRING: Stephan El Shaarawy soret da italia sikret EM-plassen lørdag.

Det italienske laget håper å avslutte kvalifiseringen med stil foran hjemmepublikummet i Roma. Da kan ikke Italia tape poeng mot Norge tirsdag.

− Folk forventer at vi presterer i kampen slik at vi ender på toppen av gruppa. Vi skal spille hjemme foran vår egne fans og håper at mange kommer og hjelper oss til en viktig seier, sier vingen Stephan El Shaarawy.

Ambisiøs

Landslagssjef Antonio Conte var under tiden i Juventus kjent for å få spillerne sine til å yte maks i hver kamp. Det kan det norske landslaget få svi for.

LES OGSÅ:

Les også

Disse kan Norge møte i EM-playoff

− Du må alltid være ambisiøs og ville ende på toppen. Det vil være sterke motstandere, men med hardt arbeid og kvalitetene vi har, er vi virkelig konkurransedyktige, sier Conte.

GLIS: Trener Antonio Conte tar Eder i hånden etter seieren lørdag.

Dersom Kroatia vinner sin kamp mot Malta, er Norge avhengig av seier mot «Azzurri» for å sikre EM-billetten tirsdag. Conte, som mener Norge-kampen vil være viktig lærdom, har store planer for sine italienske spillere i framtiden.− Jeg håper at vi på slutten av sesongen har skapt en krigsmaskin. Jeg vil gjøre italienerne stolte av oss i EM i 2016. Det betyr at vi ikke bare skal vinne, men også spille, underholde og være intense, sa Conte.

Utfordring

Den norske landslagssjefen Per-Mathias Høgmo vet hvilken test som venter i den italienske hovedstaden, men nordmannen ser fram til oppgaven.

LES OGSÅ:

Les også

Tettey tror Italia kommer til å slappe av mot Norge

− Det er trolig den vanskeligste bortekampen. En særdeles utfordrende kamp, men det er en spennende utfordring, sa Høgmo på en pressekonferanse søndag.

Norge må trolig klare seg uten kaptein Per Ciljan Skjelbred som tråkket over mot Malta. 28-åringen kan bli erstattet av kontringssterke Martin Linnes.

(©NTB)