Real Madrid-krise etter småpinlig tap mot Villarreal

Det brenner under føttene til Real-sjef Rafael Benítez (55).

Cristiano Ronaldo og Real Madrid tapte borte mot Villarreal søndag kveld.
  • 100% Sport

Real Madrid tapte 0-1 for Villareal søndag, gigantens tredje tap i serien denne sesongen. Dermed er avstanden opp til erkerivalen Barcelona fem poeng etter 15 spilte kamper.

– Vi har ikke tapt kampen om ligagullet. Lagene foran på tabellen kommer til å tape poeng, sier Benitez på pressekonferansen etter tapet.

– Det er i denne typen kamper vi må vise at vi går ligagull, men det klarte vi ikke i dag. Vi må bli mer effektive. Vi skyter mye på mål, men scorer for lite, sier Real Madrid-sjefen.

Roberto Soldado ble matchvinner med sin scoring ni minutter ut kampen. Det var den tidligere Tottenham-spissens første seriemål siden august.

Rafa Benitez måtte se laget sitt tape 0-1 mot Villarreal.

Spanjolen fikk sjansen etter en grov feil i Real Madrids forsvar, og satte ballen under keeper Keylor Navas.Real Madrid stilte med en fryktinngytende angrepsrekke, men klarte aldri å finne veien gjennom Villareals forsvar.

For trener Benítez brenner det nå et blått lys. Fansen har allerede vendt ham ryggen, og søndagens tap gjør situasjonen enda vanskeligere for mannen som erstattet populære Carlo Ancelotti i sommer.

Laget er nummer tre i serien, fem poeng bak erkerival Barcelona og nabo Atlético Madrid, som vant søndag.

(©NTB)