Fotball

Klepp lekte seg til storseier på hjemmebane

Klepp-spillene fikk det meste til å stemme ute på banen, og hadde ikke problemer med å vinne overbevisende mot Grand Bodø.

Klepp-spillerne kunne juble etter at de slo Grand Bodø på hjemmebane. Fra venstre ser vi Malin Skogvold Runestad, Gry Tofte Ims, Hege Hansen og Elisabeth Terland.
  • Svein Hagen

KLEPP - KOLBOTN 6–0:

To mål på overtid og seier mot Lyn sist helg, hadde tydeligvis gjort godt for Klepp-spillerne. Helt fra avspark i dagens kamp mot Grand Bodø var spillerne på hugget og hjemmelaget valset over motstanderen.

Det gikk da heller ikke mer enn 20 minutter før Hege Hansen fant veien til nettmaskene og sendte hjemmelaget i føringen. Etter den scoringen var det i grunnen bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

Malin Skogvold Runestad sørget for at Klepp kunne gå til pause med 2–0-ledelse. Helt fortjent etter spill og sjanser, men det kunne fort blitt et par scoringer til på de store sjansene laget produserte.

Les også

To kjappe overtidsmål reddet Klepp: – Helt utrolig herlig

Aggressive Hanne Kogstad scoret to

Midtveis i den andre omgangen sørget Hanne Hogstad for at kampen i realiteten ble punktert med sin scoring og 3–0-ledelse.

– Jeg presset keeper så mye at hun sendte ballen rett i meg på et utspark og ballen bare trillet inn i målet. Litt typisk scoring for min del, jeg liker å være aggressiv hele tiden, forklarer Hanne Hogstad.

Hanne Kogstad var aggressiv gjennom hele kampen, og scoret to ganger i oppgjøret mot Grand Bodø.

Hun syntes selv det var på tide at hun scoret i kampen, etter at hun ikke fikk det helt til å stemme foran målet i den første omgangen.

– Men jeg rettet det jo opp litt etter pause med mine to scoringer på rappen. Jeg kunne jo ikke bomme på mitt andre mål, ballen ble jo servert på et sølvfat, sier hun.

McKenzie Marie Berryhill var en stadig trussel for gjestenes spillere på alle dødballsituasjonene.

Ble enveiskjøring på slutten

Etter at Hanne Hogstad definitivt hadde satt spikeren i kisten med sine to mål i den andre omgangen, ga Grand Bodø-spillerne mer eller mindre opp. Noe som resulterte i to nye scoringer for Klepp, begge på overtrid ved henholdsvis Marie Hella Andresen og Hege Hansen.

– Det ble på mange måter enveiskjøring på slutten av kampen og vi fikk en del greie mål på våre gode sjanser. Vi skal slett ikke klage når vi scorer seks mål i en og samme kamp, samtidig som vi ikke slipper inn baklengsmål i det hele tatt.

– Og vi klarte jammen å score to mål på overtid i denne kampen også, akkurat som mot Lyn forrige helg. Det er en viktig egenskap å ta vare på, mener Hanne Kogstad.

Neste søndag venter Trondheims-Ørn på bortebane for Klepp. Et Klepp-lag som virkelig viste gode prestasjoner ute på banen i oppgjøret mot Grand Bodø.

Les mer om

  1. Klepp