Fotball

Tromsø-komet tilbake i trening etter «mystisk» spysyke

Mikael Norø Ingebrigtsen (19) har ikke funnet ut hvorfor han helt akutt endte sengeliggende med spysyke denne helga.

TILBAKE: Mikael Norø Ingebrigtsen var tilbake på trening igjen i dag etter at han endte sengeliggende på hotellrommet. Foto: Robin Andersen

  • Robin Andersen

19-åringen tilbrakte natt til søndag på hotellrommet i Drammen i svært dårlig form og uten mulighet til å spille kampen mot Strømsgodset dagen etter.

– Det var en forferdelig natt der jeg liggende å kaste opp gjennom hele natta, sier Ingebrigtsen, som har vært strålende for TIL både mot Lillestrøm og Haugesund i starten av høstsesongen.

– Det er klart at jeg har lyst å spille alle kampene, og jeg føler meg i veldig godt slag. Da var det ekstra irriterende at jeg ble syk akkurat nå ut av ingenting, sier Ingebrigtsen.

Stortalentet begynte plutselig å kjenne at noe var galt under middagen lørdag kveld på hotellet.

– Jeg vet ikke helt hva det kom av og hvorfor jeg ble syk, men det var veldig ubehagelig. Nå kjenner jeg meg mye bedre, og er tilbake i full trening i morgen, legger 19-åringen til.

Les også

Tromsø-spillere kan forsvinne: - Kommer det et godt bud skal det mye til at vi ikke selger

Behersker alle posisjoner

Jostein Gundersen, vikarierende venstreback for også en spysyk Kent-Are Antonsen, drev med litt alternativ trening dagen etter 0-1-tapet mot Strømsgodset.

– Det er bare litt restitusjon etter kampen, for jeg kjenner at søndagens kamp sitter litt i beina. Det er greit å få en liten økt bare for å holde kroppen i gang, sier Gundersen.

NÆRMER SEG: Jonas Johansen var aktiv under mandagens TIL-trening, og begynner å nærme seg helt skadefri. Foto: Robin Andersen

På under en uke har Gundersen spilt både venstreback og midtstopper i sine to første kamper i eliteserien, og han var attpåtil målscorer mot Haugesund på Alfheim.– Jeg skulle likt å si at det ikke finnes en posisjon jeg ikke behersker, men kanskje kant kunne blitt for vanskelig. Eller, jeg skulle nok klart det også, sier Gundersen med et smil.

Les også

TILs islending legger seg flat - har ikke scoret på fire måneder

– Kjennes bedre og bedre ut

En annen som har vært lenge på sidelinja er Jonas ”JJ” Johansen. Nå begynner han å nærme seg skadefri, og hadde en liten økt med ball på mandagens trening med resten av TIL-spillerne som ikke spilte søndagens oppgjør.

– Det kjennes bare bedre og bedre ut. Etter mye styrketrening og trappeløp, så kjenner jeg meg veldig klar til å spille fotball igjen, sier midtbanespilleren.

Les også

  1. TILs toppscorer tar selvkritikk: – Jeg burde sørget for poeng

  2. To spillere får 6-er på TIL-børsen

  3. TIL tapte borte for første gang på 71 dager

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Vålerenga21104134
3Viking11003123
4Molde11002023
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Tromsø IL