Fotball

Nå er Gulbrandsen klar for Europa

Molde-spissen nær scoring i comebacket på Aker stadion.

Etterlengtet comeback: Fredrik Gulbrandsen ble gratulert av fysioterapeut Lars Håvard Sæbø og lagkamerat Martin Linnes (t.h.) etter at han fikk tretti minutter mot Sogndal på Aker stadion onsdag.
  • Trond Hustad
    Rbnett

MOLDE-SOGNDAL 3-0

MOLDE (Rbnett): Fredrik Gulbrandsen har ikke spilt fotballkamp siden han ødela korsbåndet borte mot Midtjylland 14. februar. I treningskampen mot Sogndal onsdag spilte han en snau halvtime.

Les også

Måtte holdes igjen av egen klubb

-Det føles bra å slippe utpå igjen. Det er ni måneder siden sist, så det var mye som skulle ut. Men jeg prøvde også å holde igjen litt, slik at jeg ikke ble overivrig, sa Gulbrandsen etterpå.

Han var farlig frampå flere ganger og kunne også scoret i comebacket. Den ene gangen ble han avblåst etter en brytekamp med keeper, den andre gangen ble skuddet reddet slik at Agnaldo fikk fastsette sluttresultatet til 3-0. Tommy Høiland viste seg fram med to mål på åtte minutter etter at han kom inn i pausen.

-Det var godt å kjenne på nivået igjen, selv om det kanskje ikke var så høyt tempo i kampen. Jeg kom i noen dueller og fikk testet meg litt. Kneet er helt fint, sa Gulbrandsen.

Han har lenge drømt om å rekke noen Europa League-kamper for Molde denne høsten.

-Ja, jeg er klar for å spille i Europa nå, smilte Gulbrandsen, som ble omringet av MFK-fans etter kampen. De unge tilhengerne sto i kø for å ta bilde sammen med den populære spissen da han endelig var tilbake på banen.

Les også

  1. Gulbrandsen håper kneskaden ikke er alvorlig

Les mer om

  1. Europa League
  2. Fredrik Gulbrandsen
  3. Molde FK