Fotball

- Rekdal vil hente Forren til Vålerenga

Molde-stopperen skal være ønsket i Oslo, melder VG.

Vegard Forren (t.v.) mener det er et tidsspørsmål før Molde er tilbake på rett spor, men innrømmer at det har vært tungt å lede de bakre rekkene i motgangen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

 • Nicholas Bergh

Vegard Forrens kontrakt med Molde går ut etter denne sesongen. Nå skriver avisen VG at Vålerenga er interesserte i å hente Forren. VIF-sjef Kjetil Rekdal vil ikke bekrefte interessen, men sier han er klar over Forrens kontraktsituasjon.

— Vi har ikke noe å tilby nå når vi er der vi er (i nedrykksstriden, journ. anm.) Det sier egentlig seg selv. Men at vi ser etter midtstoppere før neste sesong er ingen hemmelighet. Wæhler legger opp og Simon Larsen går til Start. Da har vi igjen Tollås og Nakkim som midtstoppere. Så det sier seg selv at det må komme inn noen der, sier Rekdal.

- Er han interessant?

-Det er jo en av de beste stopperne i Tippeligaen. Men for meg blir det helt feil å snakke om spillere til neste år nå som vi er i den situasjonen vi er i. Det eneste jeg kan si er at vi ser etter stoppere, svarer Rekdal.

Vålerenga er kun tre poeng over direkte nedrykk med tre eliteseriekamper igjen. Oslo-klubben har imidlertid en del å se frem til. I vinter overtar Ronny Deila treneransvaret, mens Kjetil Rekdal trer inn i rollen som sportsdirektør. I tillegg skal en ny stadion stå klar på Valle neste høst.

GJORDE COMEBACK I GÅR: - Det var tøft å sitte og se på.

Forren: - Det er litt 50-50

Rosenborg har også vært koblet til Forren. I juli skrev Adresseavisenat Rosenborg hadde kontaktet Forren. I etterkant uttalte Forren til Romsdals Budstikke at det «kun er én klubb» i Norge for ham, altså Molde.

Etter søndagens kamp mot Sogndal fortalte Forren at han foretrekker en overgang til utlandet.

— Det er vel egentlig ikke så mye å si om den situasjonen, men jeg er tålmodig. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg vil prøve meg i utlandet igjen. Det skjedde ingenting nå i sommer, så da forholder jeg meg rolig enn så lenge. Akkurat nå er fokuset mitt er på Molde fotballklubb og vår serieinnspurt. Jeg vet samtidig at det finnes flere alternativer for meg, men ingenting er sikkert før etter sesongen. Situasjonen er litt 50-50 nå, om jeg blir eller ikke. Det viktigste er at det skal passe, både for meg og familien min, sa Forren til Romsdals Budstikke.

Så du har ingen konkrete tilbud enda?

— Nei, jeg har ingen konkrete henvendelser for øyeblikket. Jeg er tålmodig, og avventer til etter sesongen er ferdig, avsluttet han.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Forren endelig tilbake etter skaden: - Det var tøft å sitte og se på

 2. FOTBALL

  Derfor har Forren ikke signert for Molde

 3. FOTBALL

  Forren kan være på vei tilbake til England

 4. FOTBALL

  Nattestad tilbake i Molde

 5. FOTBALL

  For tre år siden var han nære Rosenborg. Dette sier dagens RBK-sjef om Forren

 6. FOTBALL

  Dette sier naboklubbene om Forren-spekulasjonene