Fotball

Perry høyaktuell for svensk storklubb

Har vært i konkrete møter — kan bli trener for tidligere RBK-spiller.

Per Joar Hansen kan havne i svensk fotball igjen.
  • Ole K. Sagbakken

TRONDHEIM: Per Joar Hansen er høyaktuell for å overta den ledige jobben som trener for svenske Djurgården. Men får i følge svenske medier sterk konkurranse av to andre eliteserien-kjenninger: Tor-Ole Skullerud og Mark Dempsey.

Hovedstads-klubben har slitt denne sesongen, er tredje sist på tabellen, og onsdag fikk trener Pelle Olsson sparken.

Det til tross for at han signerte ny toårskontrakt denne våren.

Har vært i møter

Etter det adressa.no erfarer har Per Joar Hansen vært i Stockholm og hatt konkrete møter med ledelsen i Djurgården om å overta trenerjobben. Tidligere RBK-er Daniel Berntsen spiller i klubben i dag.

Perry har trent RBK i to perioder, og var også nevnt da IFK Norrköping ansatte ny trener i vår. I øyeblikket er Perry ledig på trenermarkedet.

  • LES OGSÅ: — Kan bli sjef for svensk seriemester

Skullerud og Dempsey

Fotbollskanalen.se skriver også om dette onsdag, og Perry skal ha konkurranse med blant andre Tor-Ole Skullerud om jobben.

Skullerud er også ledig på markedet, etter å ha fått sparken i Molde i fjor. Det har også vært snakk om Mark Dempsey – som trakk seg i Haugesund for noen uker siden.

Per-Mathias Høgmo har tidligere trent klubben, og det ryktes fra svensk hold at han skal ha kommet med råd i sakens anledning. Både Perry og Skullerud har trent U21-landslaget.

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Per Joar Hansen
  3. Rosenborg BK