Fotball

Bjørn Helge Riise vender tilbake til Lillestrøm

<p>Ferdig i Fulham.</p>

riise4 Foto: Simon Dawson

  • André Almløv

Lillestrøm bekrefter at de har sikret seg Bjørn Helge Riise. Landslagsspilleren kommer gratis etter at kontrakten hans med Fulham har gått ut.

Midtbanespilleren spilte i Lillestrøm frem til sommeren 2009, da ble han solgt til Fulham. Han var leid ut til både Portsmouth og Sheffield United i perioden hos London-klubben. Nå vender 29-åringen altså tilbake til Åråsen.

16 nye spillere

Riise ble presentert for LSK-fansen i pausen i kampen mellom Lillestrøm og Molde lørdag kveld.

— Jeg gjorde et løfte for tre år siden om at hvis jeg skulle tilbake til Norge så var det hit, og det er utrolig deilig å kunne holde det løftet, sa Riise, og antydet samtidig at han håpet å spille seg inn i landslagsdiskusjonen igjen med godt spill for Lillestrøm.

Riise blir klubbens 14. nye spiller denne sesongen, 16. dersom man teller med Marius Høibråten og Joakim Osvold som er tatt opp fra egen stall, som begge er på benken i dag.

— Bjørn Helge ville komme hit, og det er veldig hyggelig å signere spillere som er så sugne på å komme til Lillestrøm, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

— Vi håper å få frem en stamme med etablerte spillere i sin beste alder, kombinert med egne unggutter. Selv om vi har signert mange spillere denne sesongen hadde vi tre spillere utpå mot Molde som har spilt juniorfotball hos oss.

— Nå skal vi i utgangspunktet ikke ha inn flere spillere.

Lillestrøms nye spillere i 2012: Sead Ramovic (FK Novi Pazar), Jacob Faye-Lund (VIF), Isak Scheel (Sogndal), Espen Nystuen (Sandefjord), Jesper Westerberg (Mjällby), Anders Østli (Sønderjyske), Fredrik Stoor (VIF-lån), Espen Søgård (Start), Palmi Palmason (Stabæk), Johan Andersson (Stabæk), Erik Midtgarden (Flora Tallin), Guy Roger Toindouba (Esperance de Tunis), Torstein Helstad (AS Monaco).

Les også

  1. - Jeg kunne sittet med paraplydrinker i solen

  2. Molde-jubelen stilnet på Åråsen

  3. Solskjær: - Nesten perfekt

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien