Ciljan høyaktuell for Bundesliga-klubb

<p>Er i Tyskland på medisinsk test.</p>

Navn:Ciljan + mesterligatrekning

Etter det adressa.no vet, har 24-åringen reist til Tyskland for å gjennomføre medisinsk test.

— Om jeg skal gå fra RBK, vil jeg heller bli solgt i sommer enn å gå gratis til jul. På den måten får RBK penger tilbake for meg, sa Per Ciljan Skjelbred til Adresseavisen for en stund tilbake.

Samme dag var hans rådgiver Andreas Ekker på Lerkendal sammen med tidligere RBK-spiller Bjørn Tore Kvarme - som var med og bisto Vadim Demidov i overgangen til spanske Real Sociedad i fjor.

Nå blir det imidlertid ikke spansk La Liga for Per Ciljan Skjelbred .

Klubb: Den tyske storklubben Hamburger SV, som skal ha fulgt midtbanespilleren en god stund allerede. Tirsdag kan han være klar for klubben.

— Det har jeg ingen kommentar til, var det kryptiske svaret fra mediesjef Nils Heldal sent mandag kveld. Ingen andre i RBK-systemet har svart på henvendelsene fra adressa.no.

Engelsk interesse

Uansett ser en syv år lang RBK-karriere ut til å gå mot slutten for mannen som i det siste har blitt kalt RBKs kontinuitetsbærer.

Han debuterte som 16-åring tilbake i 2004, og fikk sitt skikkelige gjennombrudd året etter. Siden har han vært fast på RBKs midtbane - og vært linket til en rekke klubber.

Engelske lag som Tottenham og WBA har vært på banen - sistnevnte la også inn et bud, og i fjor skrev Adresseavisen om den konkrete interessen fra tyske Schalke 04. Statistikksenter Bundesliga:

Tirsdag kan imidlertid utenlandsdrømmen ha gått i oppfyllelse.

Dermed starter den tøffe jobben med å erstatte 24-åringen.