Britisk tabloidavis trekker artikler om Premier League-stjerne

– Ikke lett å se at usannheter spres i media, sier Yaya Touré (32).

Den britiske tabloidavisen The Sun har det siste året publisert en rekke artikler om angivelige hemmeligheter i Yaya Tourés privatliv.
  • Fredrik Saltbones

Storbritannias mest solgte avis, The Sun, har det siste året publisert en rekke artikler om Manchester City-stjernen Yaya Tourés privatliv.

Ved flere anledninger har historiene fått oppmerksomhet på førstesiden av tabloidavisen, som har et opplag på nesten to millioner.

The Sun har skrevet flere artikler med intime detaljer. Trebarnsfaren Yaya Touré, som har vært gift med kona Gineba Touré i 12 år, ble hengt ut for angivelig å være utro og å ha et barn fra et tidligere forhold, som han ifølge avisen nektet å betale barnebidrag for.

HENGT UT SOM UTRO: Disse to Yaya Touré-historiene prydet hovedforsiden til The Sun i fjor.

Touré takker advokatene sineNå kommer The Sun med en beklagelse og innrømmer tilsynelatende at innholdet i artiklene ikke er sant.

– The Sun har de siste 12 månedene publisert personlige artikler om Yaya Touré. Vi har fjernet artiklene fra våre nettsider og vi beklager de eventuelle problemene det har forårsaket.

Manchester City-stjernen har tydeligvis vært sterkt påvirket av de mange anklagene fra avisen.

– Jeg er glad for at denne stressende situasjonen for meg og min familie nå er løst. Det er ikke lett å se at usannheter om ditt eget privatliv spres i media. Takk til mine advokater og management, som har kjempet for å rette opp dette, skriver Touré på Facebook.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor sterke og fryktløse norske utøvere hylles, vi diskuterer Liverpool og idrettens juks og fanteri:​