Fotball

Gerrard bekrefter: Forlater LA Galaxy

Steven Gerrard har spilt sin siste kamp for Los Angeles Galaxy, bekreftet klubben tirsdag. Veteranen virker likevel ikke rede til å legge støvlene på hylla.

Ryktene vil ha det til at Gerrard kan være på vei tilbake til Liverpool.
  • NTB

36-åringen kom til Galaxy i fjor sommer etter å ha spilt for Liverpool i 17 år. Den siste tiden har det gått rykter om at Gerrard er på vei tilbake til Liverpool for å spille en rolle i klubbens trenerapparat, men han antyder at han ikke er klar for å legge spillerkarrieren bak seg.

— Steven Gerrard spiller ikke for klubben neste sesong. Han forlater Los Angeles ettersom kontrakten hans løper ut, meldte Galaxy tirsdag.

Da hadde Gerrard allerede satt fart i ryktene med en Instagram-melding der han skrev at han kommer til å savne Los Angeles.

LES OGSÅ:

Les også

Gerrard om finalen hvor flere hundre millioner står på spill: - Kampen som definerer Liverpools sesong

Stolt

— Da jeg forlot Liverpool, kom jeg til Los Angeles med målsetting om å hjelpe Galaxy til en ny MLS-tittel, sa Gerrard tirsdag.

— Selvsagt er jeg skuffet over at jeg ikke greide å nå det målet, men jeg kan se med stolthet på det vi utrettet, deriblant sluttspillplass to år på rad og mange minneverdige øyeblikk, fortsatte han.

— Nå ser jeg fram til å tilbringe tid med familien min mens jeg vurderer neste steg i karrieren.

Bookmakerne tar imot veddemål på hva som blir Gerrards neste klubb, og favoritten i øyeblikket er Celtic, der hans tidligere sjef Brendan Rodgers er manager.

LES OGSÅ:

Les også

Liverpool opp på tabelltopp etter maktdemonstrasjon: - Enorm fotball

Flere muligheter

— Selv om jeg kommer til å flytte hjem til England, er ikke dette slutten for meg hva fotball angår. Jeg har mange ting å vurdere, og jeg er sikker på at jeg kommer til å være involvert i fotballen. Jeg har muligheter både på og utenfor banen, sa Gerrard til Galaxy TV.

Gerrards farvel til MLS ble offentliggjort dagen etter at New York City gjorde det klart at Frank Lampard (38) forlater klubben ved årsskiftet.

Galaxy ble slått ut av sluttspillet i kvartfinalen mot Colorado Rapids.

LES OGSÅ:

Les også

Ferguson tror Liverpool kan vinne ligaen: – Klopp har gjort en veldig god jobb

Les mer om

  1. Liverpool FC
  2. Steven Gerrard