Her er Liverpools «marerittstart»

<p>— Like greit å få dem unna med en gang, sier supporterlederen.</p>

Liverpool

Liverpool har nettopp avsluttet en trist sesong i Premier League, og havnet til slutt på åttendeplass – også bak byrival Everton.

Og da neste sesongs Premier League-oppsett kom tidligere i dag var det tydelig at det ikke er noen som har tenkt å gjøre klubbens nye manager Brendan Rodgers noen tjenester med tanke på å gi ham en enkel start på sesongen.

For storkampene står i kø for Liverpool i sesongåpningen, og i de tre første hjemmekampene kommer Manchester City, Arsenal og Manchester United på besøk.

Innimellom to «enklere» bortekamper mot West Bromwich og Sunderland.

Avventende supporterleder

Nærmest en marerittstart der, altså. Uten at det plager formannen i Liverpools norske supporterklubb, Pål Christian Møller, nevneverdig.

Man må spille mot alle lag, så det er vel like greit å få dem unna , sier han til adressa.no etter å ha sett på oppsettet.

Forrige sesong tok Liverpool kun 27 poeng hjemme på Anfield – under halvparten av det seriemester Manchester City klarte på sin hjemmebane.

Kun seks kamper ble vunnet, og fire tapt. Tapene kom mot Fulham, West Bromwich, Wigan og Arsenal.

— Liverpool har igrunn vært best mot de beste lagene, og snublet mot lag som West Ham og Fulham, poengterer Møller.

Som stiller seg ganske avventende til hva man kan forvente av Liverpool neste sesong.

Forventningene er skrudd kraftig ned etter forrige sesong. Vi har fått ny manager, og det er vanskelig å forvente at alt skal bli perfekt den første sesongen. Men vi forventer selvfølgelig en kraftig forbedring – spesielt på hjemmebane. Den nye manageren har signalisert noen positive tanker og ideer. Han får en del å leve opp til, men jeg tror det skal bli veldig bra , sier han.

- Må kjempe om mesterligakvaliken

Men høyere på tabellen skal Liverpool definitivt være, mener supporterlederen.

— Det er et minstekrav at vi skal være med og kjempe om mesterligakvaliken. Det må man kunne forvente, sier Møller, som mener klubben allerede nå har et lag som er godt nok til å kjempe mot Tottenham, Newcastle og Arsenal om den fjerde plassen på tabellen.

Men skal vi helt til topps må vi ha forsterkninger. Vi har en midtbane som omtrent ikke scorer mål, og der tror jeg vi trenger noe. Samtidig tror jeg at Andy Carroll har begynt å finne nettmaskene igjen, mens Luis Suarez har lagt den vonde tiden bak seg, så jeg tror vi får se bedre takter fra dem , sier han.