Fotball

Martin Andresen: - Jeg trener VIF så lenge de vil

<p>Manageren har ingen planer om å trekke seg etter et nytt pinlig tap.</p>

Oslo 20120624.Martin Andresen. Eliteseriekamp i fotball på Ullevaal Stadion mellom Vålerenga og Stabæk søndag ettermiddag. Kampen endte 1-2 til Stabæk.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Audun Braastad

 • Stian Rønningen

Vålerenga — Stabæk 1-2:

ULLEVAAL (Aftenposten.no): Etter den svake kampen mot Stabæk tok Andresen til orde for at han ikke kommer til å trekke seg fra trenerjobben.

— Jeg har en tett dialog med styret. Det er styret som bestemmer om jeg får fortsette eller ikke. Jeg trener Vålerenga så lenge de ønsker og forholder meg til kontrakten jeg har med klubben, sier Andresen og får støtte av Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad.

— Vi er lojale mot han og vi vil spille den fotballen han legger opp til. Han har ikke ene og alene skylden for resultatene. Også vi spillerne må gå i oss selv, understreker Hæstad.

Hæstad sto skolerett for fansen

Vålerenga-kapteinen møtte Klanen etter det pinlige tapet for Stabæk.

Vålerenga har måttet tåle kritikk av egne supportere den siste uka. Etter dagens kamp mot Stabæk hadde 30-40 medlemmer av Klanen tatt oppstilling utenfor Ullevaal Stadion.

Kaptein Hæstad forlot mix-sonen for å prate med de oppmøtte. Særlig spillernes innsats og engasjement var tema under samtalen.

— Jeg har full forståelse for at de reagerer. Vi er ikke nærheten av noe for tiden og vi er blottet for selvtillit, mener Vålerngas kaptein.

Etter det flaue tapet i cupen for Sandefjord skulle Vålerenga slå tilbake mot eliteseriens bunnlag Stabæk.

Det gikk definitivt ikke slik Vålerenga hadde ønsket. Som mot Sandefjord fikk laget også lørdag en spiller utvist. Med 10 mann på banen ble oppgaven for stor for et Vålerenga-lag som sliter tungt om dagen.

- Det var fryktelig dårlig. Vi er blottet for selvtillit og vi får ikke til det vi prøver på. Dessverre er vi ikke nærheten av å prestere opp mot det kan , sier Hæstad til Aftenposten.

 1. Les også

  Tabelljumbo Stabæk forverret VIF-krisen

 2. Les også

  Belsvik: - Vi gleder oss til høsten

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  VIF-direktøren: - Klanen kan ta kontakt 24 timer i døgnet

 2. FOTBALL

  Rekdal: - VIF er et vepsebol

 3. FOTBALL

  Singh beklager at han «truet» Klanen

 4. FOTBALL

  Tabelljumbo Stabæk forverret VIF-krisen

 5. FOTBALL

  Vil sende VIF nærmere stupet

 6. FOTBALL

  Vålerenga seiret i målfest på Ullevaal