Fotball

Ranheim gikk på smell i sluttminuttene

Fikk smake sin egen medisin borte mot Sandnes Ulf.

  • NTB
  • Aleksander Losnegård
    Journalist

Sandnes Ulf - Ranheim 2–1

Ranheim har gjort til vane å avgjøre kamper sent denne sesongen. Mandag fikk trønderne smake sin egen medisin. Kent Håvard Eriksen scoret seiersmålet for Sandnes Ulf fem minutter før slutt.

Dermed gikk Ranheim på sitt andre tap for sesongen. Det holder likevel til annenplass i divisjonen, kun bak suverene Tromsø, som står med full pott etter sju runder og er seks poeng foran Ranheim.

– Det er klart det er tungt å tape denne kampen, sier Ranheim-kaptein Mads Reginiussen til Eurosport etter kampen.

32-åringen mener Ranheim var ganske gode og styrte mye av spillet.

– Det er klart at Sandnes Ulf gjør det vanskelig for oss. De får det første målet og vi må jage, men når vi får utligningen har vi troen på det, men dessverre har vi ikke nok kvalitet inne i begge boksene til at vi klarer å avgjøre det i vår favør i dag, oppsummerer han.

Svein Maalen og Ranheim gikk på smell borte mot Sandnes Ulf. Foto: Ole Martin Wold

Les også

Stjørdals-Blink rotet bort seieren

Slet med å skape sjanser

Det var hjemmelaget som kom best i gang i Sandnes. 39 minutter var spilt da Magnus Grødem mottok ballen på kanten av 16-meteren. Derfra bøyde 21-åringen ballen i motsatt hjørne.

Det var Sandnes Ulf-spillerens femte seriemål denne sesongen.

Bortelaget slet med å produsere nevneverdig før pause.

– Det er første gang jeg ser Ranheim ikke klarer å produsere så mye offensivt spill, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson, som mente Sandnes Ulf gjorde en god jobb med å stenge av for gjestene.

Daniel Kvande var nærmest for de mørkeblå før pause. Han ladet sleggen fra langt hold, men skuddet gikk rett på keeper.

Stor Reginiussen-mulighet

Etter en drøy time burde Reginiussen ha utlignet for Ranheim. Erik Tønne slo inn fra høyre. På bakre stolpe hadde Ranheim-kapteinen løpt seg fri, men på utrolig vis klarte veteranen å sette ballen til side fra mål for kort hold, og hjemmelaget kunne pustet lettet ut.

Da det gjensto 20 minutter var utligningen et faktum da Martin Lundal fikk hodet på Tønnes hjørnespark og stanget ballen i mål.

Gleden ble kortvarig. Fem minutter før slutt satte Eriksen inn vinnermålet da han kriget ballen inn etter et hjørnespark fra høyre.

(©NTB/100% Sport)

Les mer om

  1. OBOS-ligaen
  2. Ranheim TF