Fotball

Vraket Fyllingsdalen-spiller: - Det var bittert

Midsundingen Johan Stormyr (24) syns det var kjedelig å måtte starte på benken mot MFK.

Johan Stormyr måtte starte på benken mot Molde.
  • Martin Brøste

Johan Stormyr hadde startet de fleste av Fyllingsdalens kamper de siste ukene. Mot Molde gjorde en formasjonsendring til at han ble henvist til benken fra start.

— Det var absolutt bittert. Man vil jo alltid spille, og spesielt i kamper som denne. Men det var vel litt forventa med tanke på formasjonen (3-5-2) vi skulle spille med, sier Stormyr.

Les også

  1. Agnaldo viste klasse 

  2. Fyllingsdalen ble et lett bytte - Molde ubeseiret i 17 cupkamper

RBK-supporter

Ti minutter ut i andre omgang skiftet imidlertid laget formasjon og Stormyr ble byttet inn. Selv om han er romsdaling vekket det ingen spesielle følelser å møte Molde.

— Det er egentlig ikke så spesielt for min del. Jeg er jo egentlig Rosenborg-supporter, sier han.

— Men det er tross alt norges beste fotballag vi møter, og det i seg selv er jo både spesielt og morsomt, legger han til.

Johans far, Bjarne Stormyr, er tidligere MFK-spiller. Johan tror likevel faren håpte på Fyllingsdalen-avansement tirsdag kveld. Han er brukbart fornøyd med det han utrettet på de 35 minuttene han fikk spille, selv om kampen på mange måter var avgjort da han kom inn.

— De hadde mye ball, så det var vanskelig å få gjort så mye. Jeg fikk til et skudd, så det var jo dumt at det ikke gikk inn. Men alt i alt er jeg sånn passe fornøyd, sier midsundingen.

Ettårskontrakt

0-4 for den regjerende serie- og cupmesteren er et resultat Stormyr kan leve med. Han syns det var morsomt å kjenne hvor nivået ligger hos eliteseriespillere.

— Vi spiller mot et Tippeliga-lag. Jeg syns egentlig ikke 0-4 er så voldsomt ille. Sandefjord tapte vel 1-6 sist helg, så da er vi vel bedre enn dem, sier han med et glimt i øyet.

Stormyr kom til Fyllingsdalen fra Herd før denne sesongen, og har kontrakt ut året med Bergens-laget. Han kjører den kjedelige «vil-bli-så-god-som-mulig» på spørsmål om hans ambisjoner på fotballbanen.

— Jeg vil bare gjøre en god figur her i Fyllingsdalen, så får vi se. Selv om vi har fått en skeiv start på sesongen, så er det jo ikke umulig at vi blander oss opp i opprykkskampen heller, sier han.

Men cupeventyret tok altså en brå slutt med 0-4 mot Molde tirsdag.

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. FK Fyllingsdalen
  3. Molde FK