Fotball

Hiddink etter Hazards PSG-flørt: - Han har kontrakt med oss

Chelsea-manager Guus Hiddink skjønner lite av Eden Hazards lille PSG-flørt.

PSG-FLØRT: Eden Hazard har hatt en dårlig sesong i Chelsea og utelukker ikke den franske storklubben.

Han minner om at det kun er ett år siden Hazard forlenget kontrakten med London-klubben.Belgieren signerte i februar i fjor en avtale som strekker seg til sommeren 2020. Likevel utelukker ikke 25-åringen en overgang til den franske hovedstadsklubben.

BLOGG:

Les også

Snart siste sjanse for Zlatan

— Det er vanskelig å si nei til PSG, som det er med alle lag som kan vinne mesterligaen, sa han i et intervju med Le Parisien.

Til tross for sin svake form denne sesongen, er Hazard fremdeles en het spiller for toppklubbene Både PSG og Real Madrid er rapportert til å være interesserte i belgieren.

På mandagens pressekonferanse ble Hiddink konfrontert med Hazards kommentarer.

— Vel, han (Hazard) har en kontrakt som han forlenget. Men først og fremst må han komme seg i form og vise at han er en klassespiller, fastslo Hiddink ifølge The Telegraph.

— Det vil komme flere rykter om hvem som kommer og drar, men jeg kommer ikke til å kommentere det ytterligere, fortsatte han.

Hiddink skjønner lite av at en spiller av Hazards kaliber ønsker seg til fransk fotball.

— Det er en annen liga. De (PSG) ligger 24 poeng foran nå, tror jeg. Det er ikke en dårlig liga, men PSG er hakket over alle andre. Jeg tenker at store, store spillere alltid ønsker å være i de største ligaene som er Premier League, La Liga og Bundesliga, sa den 69 år gamle nederlenderen.

Chelsea møter PSG i mesterligaens åttedelsfinale tirsdag kveld. (©NTB)

Les også

  1. Chelsea herjet med stakkars Newcastle

  2. Norske Tottenham-supportere i ekstase: - Tør ikke å tenke på hva som skjer om vi vinner

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Eden Hazard