Bo vil reise seg

<p><strong>SANDNES (aftenbladet.no):</strong> Man trenger ikke tro på påskeundret for å ane Bo Andersens oppstandelse.</p>

Sandnes Ulf, Andreas Westlye, Tommy Høiland, Atle Andersen, Bo Andersen, Kamal Saaliti

Den 36 år gamle keeperveteranen slapp inn et mål mot Brann han gjerne skulle vært foruten. Fra rundt 25 meter fyrte Amin Askar fyrte av et flatt skudd, som stusset i bakken og snek seg inn bak Bo Andersen.

— Jeg redder 9 av 10 slike skudd, dessverre ikke dette, sa han etter kampen i Bergen.

Nå er det snart gått fire dager siden oppgjøret i Bergen, og Brann-kampen er historie. I alle fall for Bo:

— Uansett hvor mye vi tenker på og analyserer kampene som er spilt, kan vi ikke gjøre noe med resultatet. Og dersom du ikke klarer å legge bak deg det som har skjedd, må du finne en annen hobby en fotball. Det er dette som gjør denne sporten så engasjerende. Samtidig skjønner jeg jo at journalistene spør og graver om en scoring som dette. Det er jo en del av jobben deres, og det er tross alt kjekt at folk bryr seg og følger med, sier dansken til Aftenbladet.

AaFK bedre med Aarøy

For ham og resten av Sandnes Ulf er påsken hardt arbeid. Bare lørdagen er fri, og da blir det liten tid for utskeielser.

— Selv om jeg er på jobb går det an å hygge seg litt innimellom. Jeg skal nok få en koselig påske uansett, forsikrer han.

Mandag så han kampen mellom Aalesund og Tromsø (0-0) på tv:

— Jeg håper at Aalesund fortsatt venter med å score til etter de har møtt oss. La gjerne sesongens første mål komme i runde 4, som mener AaFK et bra lag, men nok var enda vassere da de hadde Tor Hogne Aarøy på topp.

- Jeg synes i alle fall de var bedre da de hadde Aarøy.

Frykter ikke for plassen

Før sesongen hentet Sandnes Ulf inn Alsak Falch (19) fra Viking som ny keeper. Også Lars Stubhaug, som havnet i Hønefoss, ble vurdert, men Sandnes Ulf tenkte langsiktig og lokalt. Likevel frykter ikke Andersen at han mister plassen i målet etter blemmen mot Brann:

- Nei, overhodet ikke. Jeg skal jobbe hardt på hver eneste trening i påsken at bevise at Bo holder mål, forsikrer han.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering