Ung debutant avgjorde for Barcelona

Først åtte minutter før slutt greide Barcelona å score mot Villarreal.

Åtte minutter før slutt dukket innbytter Sandro Ramirez (19) opp og ordnet 1-0-seier
  • 100% Sport

Barcelona slet med å bryte ned Villarreal, men åtte minutter før slutt dukket innbytter Sandro Ramirez (19) opp og ordnet 1-0-seier.

Sandro kom inn som erstatter for Pedro i de siste 20 minuttene av kampen. Han kunne enkelt prikke inn vinnermålet på en retur fra Sergio Asenjo etter 82 minutter.

Villarreal-målvakten gjorde egentlig en god jobb med å slå unna et lavt skudd fra Lionel Messi, men han kunne ikke ta Ramirez' avslutning fra kort hold.

Dominerte

Luis Enrique har dermed fått en vellykket start på livet som Barcelona-trener. Laget hans vant enkelt 3-0 hjemme mot Elche i serieåpningen. Mot Villarreal fikk katalanerne det tøffere, men den forløsende scoringen kom til slutt.

Barcelona dominerte stort i første omgang, men klarte ikke å skape de aller største sjansene. Unntakene var et skudd fra Pedro og et Messi-frispark som traff stolpen etter å ha endret retning.

Nød og neppe

Tidlig i annen omgang var Barcelonas sommerkjøp Jeremy Mathieu nær å styre et innlegg fra Jaume Costa i eget nett. Ballen gikk like utenfor stolpen.

Gjestene fikk opp dampen da Neymar kom inn for 18-årige Munir El Haddadi. Brasilianeren ble med nød og neppe stoppet fra å ta Barcelona i ledelsen, da Victor Ruiz på mirakuløst blokkerte et lavt innlegg fra Messi.

I sluttminuttene var Giovanni dos Santos nær å utligne for Villarreal. Han banket et volleyskudd like til side for stolpen. (©NTB)