Fotball

Grytebust får bare 12 dager hvile mellom sesongslutt og oppkjøring

Sten Grytebust og FC København avsluttet sesongen mandag etter at de tapte 0–1 etter ekstraomganger mot Manchester United i Europa League. Bare 12 dager senere starter oppkjøringen til neste sesong.

LANDSLAGSKEEPER: Sten Grytebust har vært en del av landslaget i flere år nå. Som regel har det vært som andre- eller tredjekeeper. Han forteller selv at han ikke tenker så mye over landslagssituasjonen.

Den danske Superligaen ble avsluttet 26. juli, siden det har København spilt både mot Istanbul Basaksehir og Manchester United i Europa League. Nå har de ferie, men det blir ikke noen lang ferie, for Superligaen starter igjen allerede om en måneds tid, 13. september. Første kamp for København er borte mot Grytebusts tidligere klubb, Odense.

– Vi har hatt en lang sesong, så det blir godt med litt hvile, men så er det ikke lenge til pre-season igjen. Vi har vel 12 dager totalt med ferie, det er ikke all verden. Alle tar en liten pust i bakken, også er det på igjen, sier 30-åringen til Sunnmørsposten.

Les hele saken med abonnement