Ødegaard-sjefen før La Liga-retur: – En toppspiller som utgjør en forskjell

Real Sociedad-trener Imanol Alguacil tar i bruk sjeldent store ord når han omtaler Martin Ødegaard (21).

Martin Ødegaard er snart å se tilbake i aksjon.

Den lagfokuserte Imanol er svært ofte meget tilbakeholden i rosen av enkeltspillere når han uttaler seg i mediene, men lørdag slapp han litt løs rundt Ødegaard.

– Martin vet han har utviklet seg det siste året. Martin er en toppspiller, men ytterligere en sesong på utlån vil gjøre ham mer forberedt til å ta det neste steget, sier Imanol til Cope og referert av avisen Marca.

Ødegaard er utlånt fra Real Madrid for to sesonger, og spekulasjonene har gått i det siste om han hentes til Madrid i sommer eller ikke.

Mye tyder nå på at Ødegaard blir i Real Sociedad til sommeren 2021.

– Det er ingen tvil om at Martin utgjør en forskjell hos oss, sier Imanol.

Real Sociedad-trener Imanol Alguacil gir Martin Ødegaard instrukser under en kamp mot Real Madrid.

Real Sociedad er klar for cupfinale og inne blant de fire beste i La Liga. Holder det seg sesongen ut, gir det plass i neste Champions League.

– Vi vet at han (Martin) er superhappy i La Real (Real Sociedad) og San Sebastian. Nå ser vi frem mot å avslutte sesongen bra og spille enda viktigere turneringer neste sesong.

Real Sociedad restarter La Liga hjemme mot Osasuna søndag neste uke. Klubben står foran en meget hektisk innspurt etter det lange pandemioppholdet.

Imanol ble lørdag kåret til sesongens trener av Johan Cruyff-stiftelsen. Det er en pris som henger svært høyt i spansk fotball.

(©NTB)