Fotball

Tripic prøvde å komme seg unna slåsskamp - falt fire meter ned

Politiet beskriver hva som skjedde natt til søndag da Zlatko Tripic ble sendt til sykehus.

Zlatko Tripic.
  • Steffen Stenersen

Zlatko Tripic må belage seg på en liten pause fra fotballen.

Natt til søndag befant han seg på nattklubben Indabahn i den tyske byen Nürnberg da han falt ned fra et galleri. Tripic fikk skader i hodet og rygg, og flere tyske medier meldte at 23-åringen fra Lyngdal var alvorlig skadet.

Bakgrunn:

Les også

Norsk Tyskland-proff skadet etter fall på nattklubb

Mistet balansen

Det ble raskt dementert av Tripic selv overfor VG.

Onsdag ettermiddag har en talsmann for politiet i Bayern-området, gitt en uttalelse om hva som skjedde den kvelden.

Zlatko Tripic spiller til daglig for tyske Greuter Fürth

Cirka klokka halv tre natt til søndag skal det ha brutt ut en slåsskamp på utestedet. Tripic skal ikke ha vært delaktig i slåsskampen og prøvde å trekke seg unna. Da et bord traff en sofa Tripic sto ved, skal han ha mistet balansen og falt tre-fire meter ned, forklarer talsmannen for politiet ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA.Tripic skal ha blitt kjørt til sykehus med ambulanse raskt etter ulykken. Ifølge nyhetsbyrået er det fortsatt uklart hvor lenge Tripic blir ute fra fotballen.

Ved utestedet Indabahn har de følgende forklaring på hva som skjedde:

— Han sto på en sofa hvor tre-fire menn var i en slåsskamp ved siden av ham. Så dyttet noen ham, ikke med vilje, over rekkverket. Jeg tror ikke han kjenner de som slåss, skriver daglig leder Elena Xanthas i en e-post til Fædrelandsvennen.

— Det er en ulykke som det er nesten umulig skal skje, legger hun til.

Les også

City-spiller anklages for brudd på forbundets gamblingregler

— Lei meg

Fædrelandsvennen har gjentatte ganger forsøkt å nå Tripic onsdag, men uten hell. Til VG natt til onsdag sa han følgende:

— Jeg er lei meg for at dette har blitt en stor sak, men føler jeg har klubbens fulle støtte. De vet akkurat hva som skjedde. Jeg var ikke involvert i noe slåssing, og jeg kan bekrefte at jeg ikke ble slått. Jeg er lykkelig over at jeg har en sterk rygg med god muskelatur. Det har hjulpet meg, sa Tripic, og sier han ikke var full på tidspunktet ulykken skjedde.

Et øyenvitne sier følgende til den tyske storavisen Bild:

— De ansatte kom løpende til for å gi førstehjelp og holdt ham ved bevissthet til ambulansen kom. Han har hatt kjempeflaks. Han kunne vært død, sier vitnet.

Les også

Forbannet Hareide etter grisetakling: - Han bør snakkes til av treneren

Fædrelandsvennen har også forsøkt å nå politiet i Nürnberg for en kommentar, men de har ikke besvart våre henvendelser.

Tripic' klubb, Greuter Fürth, gjennom pressesjef Immanuel Kästlen, sier at de ikke ønsker å kommentere saken på nåværende tidspunkt, og viser til pressemeldingen fra tirsdag.

Tripic rakk å bli en publikumsfavoritt i Start før han dro til Tyskland før fjorårets sesong. Han har også spilt for Molde og EIK.

Lyngdølen har startet fire kamper og blitt byttet inn i ti kamper denne sesongen for sin tyske 2. Bundesliga-klubb Greuter Fürth, der også Veton Berisha spiller.

Les også

  1. Derfor bommer du totalt, Skjelbred

  2. Petter og Tomas Northug går lagsprinten i NM sammen

  3. Fifa-sjefen vil ha 40 lag i fotball-VM

Les mer om

  1. Tysk fotball