Fotball

Simeone ser likheter mellom Atlético og Leicester

– En jevn og komplisert kvartfinale.

Atlético Madrid-trener Diego Simeone kjenner seg igjen i måten Leicester spiller på. Her hilser han på Leicester-trener Craig Shakespeare.

Atlético Madrid-trener Diego Simeone mener Leicester har flere av de samme egenskapene som hans eget lag. Tirsdag møtes klubbene til returkamp i mesterligaen.

Simeones menn kommer til England med en 1-0-ledelse i bagasjen. Antoine Griezmann ble matchvinner etter en kontroversiell straffe i den første kvartfinalekampen.

Atlético-sjefen hyller Leicester før det avgjørende returoppgjøret. Han ser flere likhetstrekk mellom lagene.

– Leicesters suksess er avhengig av detaljer, og det er vi også. Som oss er det et velfungerende og defensivt balansert lag. Derfor er det en jevn og komplisert kvartfinale, mener Simeone.

Les også

Liverpool-legende hånet Mourinho før kampen. Så svarte Manchester United på tiltale

Ubeseiret rekke

Atlético Madrid er ubeseiret på sine ti siste kamper i ulike turneringer. Det spanske hovedstadslaget har vært i to av de tre siste mesterligafinalene. Simeone har en forklaring på hvorfor Atletico lykkes så bra i Europa.

– Det beste med dette laget de siste årene, er at vi kjemper. Det gjør vi i hver eneste turnering vi spiller.

Leicester har kommet seg i Premier League etter at Craig Shakespeare tok over treneransvaret, men de blåkledde er nå uten seier på sine tre siste kamper (serie og mesterliga) før tirsdagens returmøte med Atlético.

(©NTB)

Les mer om

  1. Atlético Madrid
  2. Leicester City FC
  3. Champions League