Fotball

Trond Mohn gir TIL stor pengegave

Bergensmilliardæren åpner lommeboka for TILs A-lagssatsting.

TIL-SUPPORTER: Trond Mohn.
  • Øyvind Sivertsen
    iTromsø

TIL-venn Trond Mohn har stor tro på det som skjer i TIL, og har derfor gitt en stor økonomisk gave øremerket neste års satsing i Eliteserien, skriver TIL.no.

Gladnyheten kom fra Kjell Kolbeinsen på vegne av Trond Mohn i går. iTromsø kjenner til at Mohns julegave er på et millionbeløp.

– Vi har en klar ambisjon om å etablere oss på øvre halvdel av Eliteserien og kjempe om medalje. Det er derfor svært gledelig at Trond Mohn har troen på oss, og bidrar til av vi kan forsterke satsingen rundt A-laget, sier en offensiv og meget glad hovedtrener Bård Flovik.

TIL har nettopp signert kontrakt med Morten Gamst Pedersen og i tillegg kommer Tom Høgli til sommeren. En del av pengene går nok til å finansiere disse avtalene.

Trond Mohn og TIL har hatt et godt samarbeid over flere år. Totalt har han bidratt med over 100 millioner kroner.

– Vi har i utgangspunktet en sterk spillerstall med et stort potensial. Samtidig har vi vært tydelige på at vi ønsker å forsterke spillerstallen til A-laget ytterligere for å kunne ta et neste steg, sportssjef Svein-Morten Johansen til klubbens hjemmeside.

– For å få dette til har vi vært avhengig av hjelp fra gode TIL-venner. Det er fantastisk at Trond Mohn nok en gang bidrar sterkt til at klubben kan utvikle seg videre, legger han til.

Trond Mohn har også gitt svære millionbeløp til Universitetssykehuset Nord-Norge og Universitetet i Tromsø.

Verken Trond Mohn eller Kjell Kolbeinsen har vært tilgjengelig for kommentar.

iTromsø oppdaterer saken!

Ronald Johansen

Les mer om

  1. Bård Flovik
  2. Tromsø
  3. Tromsø IL