Fotball

Klopp: – Mye kan skje før overgangsvinduet stenger

Liverpool-treneren roser sin nåværende stall, men innrømmer at det kan bli forandringer.

Jürgen Klopp og Liverpool har fått en god start på sesongen.

Philippe Coutinho er fortsatt skadd for Liverpool og ikke tilgjengelig mot Arsenal. Men manager Jürgen Klopp sier mye kan skje før overgangsvinduet stenger.

Trent Alexander-Arnold og Emre Can har fått seg noen små smeller, men det er ikke noe som er alvorlig sa Klopp på pressekonferansen før søndagens kampen mot Arsenal.

Klopp ble spurt om overgangsvinduet og hvordan han ser på det for sin klubb.

Les også

Barcelona kjøper fransk supertalent for over 1,2 milliarder

– Fram til 31. august er det mye som kan skje, både inn og ut av klubben. Divock Origi var ikke med i troppen mot Hoffenheim, og det forteller litt om kvaliteten i laget.

– Alle tenkte: Andy Robertson? fra Hull? Men han viste mot Crystal Palace hva han er god for. James Milner på midtbanen er som en ny spiller, sa Klopp før han fortsatte å snakke om hvor fornøyd han er med de spillerne han har.

– Jeg er fornøyd med det offensive, og jeg er fornøyd med det defensive.

Liverpool åpnet serien med uavgjort borte mot Watford, før det ble seier hjemme mot Crystal Palace.

– Vi har vunnet tre av fire kamper, og vi burde ha vunnet den fjerde også, sa Klopp og refererte til de to ligakampene, pluss mesterligakvalifiseringen mot Hoffenheim.

Nevnte Coutinho er ønsket av Barcelona, Coutinho ønsker seg til Barcelona, og Liverpool har avslått flere bud fra den spanske storklubben.

(©NTB)

Les mer om

  1. Jürgen Klopp
  2. Liverpool FC