Trodde han ble helten – skadet seg for resten av sesongen

På overtid fyrte Magnus Ask Mikkelsen løs og hele Flekkerøy trodde han utlignet til 1-1. Istedenfor reddet keeperen, Ask Mikkelsen fikk strekk og mister sesongens siste kamper.

DÅRLIG UTTELLING: Magnus Ask Mikkelsen holdt på å utligne, men fikk ikke betalt for forsøket og pådro seg skade.
  • Herman Folvik

− Det er kjedelig. Hadde jeg scoret, hadde det vært verdt det, men dette er surt, sier Magnus Ask Mikkelsen etter 0-1-tap for Ull/Kisa.

Fløy presset serielederen Ull/Kisa for utligning og Fløys toppscorer tvang frem en meget solid redning av Henrik Mathias Bakke.

LES OGSÅ:

Les også

Fornyet håp for Donn

− All honnør til han. Det er han som vinner kampen for dem, sier Ask Mikkelsen.

Kantspilleren pådro seg strekk i skuddøyeblikket bak i låret. Ask Mikkelsen, som selv jobber som fysioterapeut, tror han mister resten av sesongen.

− Det skal holde hardt. Vindbjart-kampen til lørdag kommer for fort, men jeg må gi kroppen noen dager og se hvordan den reagerer. Men normalt sett tar sånne skader mer enn to uker, forteller Ask Mikkelsen.

− Synd på gutta

At toppscoreren er ute i de to viktige kampene avslutningsvis er selvfølgelig dårlig nytt for Fløy, som trenger flere poeng antageligvis for å holde plassen i 2. divisjon.

− Det er synd, for han er en veldig viktig og god spiller for oss. Det var nok mange som så det skuddet inne, sier Fløy-trener Morten Halvorsen, som ledet laget ettersom hovedtrener Tommy Taylor var i bryllup i England.

TOPP MOT BUNN: Ull/Kisa topper nå tabellen med to kamper igjen å spille. Fløy kjemper for å berge plassen.

Vikartreneren synes 0-1 var et urettferdig resultat.− Det er kjedelig. Vi har mange feite muligheter og i andre omgang kjører vi kampen. Jeg synes synd på gutta, sier Halvorsen.

Nedrykksfare

Henrik Dahlum var vel så nærme som Ask Mikkelsen med en heading etter 71 minutter, men også den reddet Bakke mesterlig.

− Det er kjedelig å gjøre en så god kamp uten å få med seg noen ting, sukker Halvorsen.

Fløy ligger på trygg plass, men Eidsvold Turn og Fyllingsdalen jager like bak. Begge disse lagene har bedre målforskjell enn Fløy. I den siste kampen venter Sola hjemme, i tillegg til Vindbjart på Moseidmoen for Fløy.

− Tabellen lyver ikke og vi kan ikke gjemme oss unna den. Heldigvis har vi alt i egne hender og jeg føler meg trygg på at vi kommer til å ta poeng i de to siste kampene, sier Lars Kristian Pedersen, Fløy-kaptein.

− Vi har ikke hatt marginene helt på vår side, men vi skal riste av oss tapet og ta med oss mye av dette spillet inn mot Vindbjart-kampen, mener Halvorsen.

Billig mål i mot

Det første kvarteret startet tett og jevnt med mye dueller. Ull/Kisa begynte kampen på sin sedvanlige måte med lange baller og stor aggressivitet. Etter hvert tok gjestene styringen på kampen og fikk betalt etter 21 minutter.

Jordaan Kyle Brown mistet ballen i bakre rekker og ble hardt straffet. Espen Standal ble servert ti meter foran målet av Mattis Nerheim. Ull/Kisas toppscorer gjorde ingen feil, og sendte Jessheim-laget til tabelltopps.

− Akkurat i denne perioden slet vi litt, og vi skal være glade for at de kun fikk et mål. Etter hvert fikk vi justert oss litt og tatt noen grep. Det er jeg fornøyd med, forteller Halvorsen.

Samme mann var alene med Samuel Dirscher bare fem minutter senere, men da reddet Fløy-keeperen mesterlig. Resten av første omgangen var nokså jevnspilt, men Fløy slet med å komme til sjanser og hadde kun to avslutninger.

Et langskudd to meter over fra Bjarte Richardsen og et hælspark fra Henrik Andre Dahlum fra 16 meter med ryggen mot mål.